İşsizim ve memnunum diyen vatandaş

Keşke bir önder çıkıp kahvedeki dayıları silahlandırsa da devrim falan yapsak. Sınavlardan başka hayatımızda bir aksiyon olmuş olur.
Açıkça belirtmem gerekirse, hani yanlış anlamayın, vatan haini falan değilim sadece biraz gözlem yaptım. Türk polislerini biraz gözlemlerseniz, çelimsiz olduklarını görürsünüz. Kendi halkıma zaten güvenseydim, yemin ederim en önde ben giderdim fakat güvenmiyorum Niye, ya Fransa'da bir zam yapılıyor neredeyse bütün Fransa halkı ayaklanıyor. Ama Türkiye gibi 3. Dünya ülkelerinde iktidar sahipleri halkı makarna,çay ve kömürle kandırabiliyor. Ne de olsa bizim halkımız dikilmeye alışık bir halk olduğu için artık afedersin zerre umrumda değil. Ama her ne olursa olsun, her zaman şunu derim emekçi bir insanın her zaman başımın üstünde yeri var. Yüce Allah bütün iyi ve sorgulayan insanların yardımcısı olsun.
 
Açıkça belirtmem gerekirse, hani yanlış anlamayın, Vatan haini falan değilim sadece biraz gözlem yaptım. Türk polislerini biraz gözlemlerseniz, çelimsiz olduklarını görürsünüz. Kendi halkıma zaten güvenseydim, yemin ederim en önde ben giderdim fakat güvenmiyorum Niye, ya Fransa'da bir zam yapılıyor neredeyse bütün Fransa halkı ayaklanıyor. Ama Türkiye gibi 3. Dünya ülkelerinde iktidar sahipleri halkı makarna, çay ve kömürle kandırabiliyor. Ne de olsa bizim halkımız dikilmeye alışık bir halk olduğu için artık affedersin zerre umrumda değil. Ama her ne olursa olsun, her zaman şunu derim emekçi bir insanın her zaman başımın üstünde yeri var. Yüce Allah bütün iyi ve sorgulayan insanların yardımcısı olsun.

Sen bir keyif çayı iç al keyif çayı. Sinirlenmişsin sen keyif çayı yatıştırır sinirini. :D
 
Bizim burada Oses çiğköfteci bir abimiz vardı geçen İngiltere'ye gitmiş. Temelli hemde:D Kardeşiyle konuştum tesadüfen Ankara anlaşması sayesinde gidebiliyormuşuz arkadaşlar. Çiğköfteci bile gittiyse sizde bir değerlendirin derim.
 
Sen bir keyif çayı iç al keyif çayı. Sinirlenmişsin sen keyif çayı yatıştırır sinirini. :D
O kadar çok şey gördüm ki, artık devletin polisi yok ortada hükümetin paralı askerleri var. Neysaa
Sen bir keyif çayı iç al keyif çayı. Sinirlenmişsin sen keyif çayı yatıştırır sinirini. :D
Keyif çayımı aldım, yorumlarınızı okuyorum.
 
Böyle insanlardan daha çok var hepsi bas AMP- neyse devamını getirirsem sonum silivri olacak, hem daha mart ayındayız. Ben evimde şu anlık iyiyim fikrimi yazın açıklarım :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı