Daha fazla
Arkadaşlar şimdi benim anlam veremediğim bir durum var. Birçok internet sağlayıcında altyapı sonuçları farklı çıkıyor bu durumda hangisine güvenmeliyim bilmiyorum. Şu anda Kablonet 100Mbps fiber kullanıyorum.comnet, GIBIRNet vs gibi Türk Telekom altyapısı kullanan firmalarda VDSL 64Mbps alabileceğim gözüküyor. Türk Telekom'un kendi sitesinde bölgede altyapı yok diyor fakat önceden aradığımda onlarda 64Mbps demişti. Turkcell ise 50Mbps veriyor. TurkNet ve gigaspeed 100Mbps fiber var diyor işin daha ilginç kısmı ise Netspeed 200Mbps fiber ve Euronet'te 1000MBPS fiber var diyor.
Yani anlayacağınız kafam çok karıştı ve neyi seçeceğimi bilmiyorum. Kablonet'in taahhüdü bitiyor bu yüzden daha ucuza aynı hızı veya benzer paraya daha üst hızları alabileceğim internet sağlayıcılarına bakayım dedim. Mesela TurkNet'in kendi altyapısı olmayan yerlerde Türk Telekom altyapısı kullandığını biliyorum fakat Türk Telekom'un fiber yok dediği yere kendisi nasıl 100Mbps fiber var diyebiliyor buna da anlam veremedim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Yani anlayacağınız kafam çok karıştı ve neyi seçeceğimi bilmiyorum. Kablonet'in taahhüdü bitiyor bu yüzden daha ucuza aynı hızı veya benzer paraya daha üst hızları alabileceğim internet sağlayıcılarına bakayım dedim. Mesela TurkNet'in kendi altyapısı olmayan yerlerde Türk Telekom altyapısı kullandığını biliyorum fakat Türk Telekom'un fiber yok dediği yere kendisi nasıl 100Mbps fiber var diyebiliyor buna da anlam veremedim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: