İştah nasıl kesilir?

Enes Kessler

Hectopat
İştahı nasıl keserim? Doğru düzgün zayıflayamiyorum. Spor yapayım diyorum 1 gün sonra bozuluyor. Boğazıma parmak sokuyorum hep başarısız oluyorum. Kusuyorum yani durum böyle. Kilo 102 civarında artık nefes alamıyorum bile yani zayıflamak istiyorum. Bir türlü olmuyor. Tavsiyeleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalori açığı bırakıp spor yapacaksın hem sağlıklı bir şekilde vermiş olursun.

İlla kimyasal kullanmana gerek yok. Kendine hakim ol. Beynine ben bunu yapacağım de, kafana koy ve yap. Sen başarırsın.

Dostum, yemek bağımlılığı diye bir durum var. Bunu aşman gerekiyorr.
Her yemek yemek istediğinde kendine sor ben bunu acıktığım için mi istiyorum, yoksa bağımlılığımdan dolayı mı? Acıkmadığına ve yemeğe gerek olmadığına beynini inandır. Bir süre sonra mide de bu bağımlılığı atacak.
Benim bunu aşmam 1 ayımı aldı, yeniden bağımlı olmam ise 3 günlük bayramda oldu. Yani aşması zor bir şey ama zayıflamak istiyorsan aşmalısın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Spor salonuna git düzenli. Verdikleri diyeti de uygula. Nefis bir süreden sonra terbiye olur. Bir de yememek için sürekli başka işlerle meşgul ol.

Olur mu 1 ayda?

Spor salonuna git düzenli. Verdikleri diyeti de uygula. Nefis bir süreden sonra terbiye olur. Bir de yememek için sürekli başka işlerle meşgul ol.

Spor salonu olarak ne önerirsiniz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Enes Kessler bu senin iradene bağlı. Ben kesin bir şey söyleyemem buradan. Sen kendini olabildiğince meşgul etmeye bak ama.

@Enes Kessler yaşadığınız şehri bilmiyorum. Elazığlıyım. Burası için öneririm de yaşadığınız şehirdeki insanlara danışmak gerekir. Bir de ortalama bir salon bile yeterli olur. Önemli olan spor yapacağınız bir mekân.

Anladım hocam.

İlla kimyasal kullanmana gerek yok. Kendine hakim ol. Beynine ben bunu yapacağım de, kafana koy ve yap. Sen başarırsın.

Denemeye çalışacağım hocam güzel mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…