İstanbul AUZEF grafik tasarım başladı mı?

Selly77

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600, Rx6700 Pulse, 8x2 gb ram 2tb ssd, Asus 165HZ monitor Overlock sistem
Meslek
Şef
Arkadaşlar merhaba, üniversiteye yeni başladım ve grafik tasarım okuyorum açıktan. Müşteri hizmetlerine de bağlanamadım, üniversite hakkında da zerre bilgim yok. Telefonuma da mesaj gelmedi başladığına dair. Ders nasıl alacağım, nereden bakacağım? Sınavlara ders programlarına nereden bakacağım bilmiyorum.

Açıktan okuyorsan sisteme yüklü videoları izleyeceksin. Saati saatine ders diye bir şey yok diye biliyorum açıköğretim fakültelerinde.
Anlatmak istediğim bu değil zaten ben de farkındayım bunun. Dersler başladı mı bunu soruyorum tam olarak, üniversite hakkında bilgim yok. Bahsettiğin şeyleri nerden alacağımı bile bilmiyorum sorun bu, ders programında ders yok. Derslerin hepsini aldım ancak gösterilmiyor sadece konu anlatımı video falan görebiliyorum ancak obs sisteminde ders programı olarak sınav gözükmüyor ve başladı mı başlamadı mı şu an eğitim anlayamadım. Bir mesajda gelmedi, sınav ne zaman bakmak için basıyorum çıkan ekrana bilgilerimi giriyorum yanlış diyor şifre yenilemeye basıyorum şifrem yenilenmiyor.

Anlatmak istediğim bu değil zaten ben de farkındayım bunun. Dersler başladı mı bunu soruyorum tam olarak, üniversite hakkında bilgim yok. Bahsettiğin şeyleri nerden alacağımı bile bilmiyorum sorun bu, ders programında ders yok. Derslerin hepsini aldım ancak gösterilmiyor sadece konu anlatımı video falan görebiliyorum ancak obs sisteminde ders programı olarak sınav gözükmüyor ve başladı mı başlamadı mı şu an eğitim anlayamadım. Bir mesajda gelmedi, sınav ne zaman bakmak için basıyorum çıkan ekrana bilgilerimi giriyorum yanlış diyor şifre yenilemeye basıyorum şifrem yenilenmiyor.
Ders seçim tarihi 20-29 Eylül yazıyor. Ders seçim haftasından sonra dersler başlar genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı