İstanbul Beyoğlu'na nasıl gidilir?

darkhourss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben İstanbul dışında yaşıyorum. Beyoğlu'na bir arkadaşımın yanına gideceğim. Beyoğlu'na en yakın YHT garı hangisi? Ben biraz araştırdım Bakırköy daha yakın gibi gözüküyor Bakırköy-Beyoğlu arası taksi tutsam ne kadar tutar? Ve Beyoğluna en hızlı şekilde nasıl gidebilirim? Cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Ben İstanbul dışında yaşıyorum. Beyoğlu'na bir arkadaşımın yanına gideceğim. Beyoğlu'na en yakın YHT garı hangisi? Ben biraz araştırdım Bakırköy daha yakın gibi gözüküyor Bakırköy-Beyoğlu arası taksi tutsam ne kadar tutar? Ve Beyoğluna en hızlı şekilde nasıl gidebilirim? Cevaplarsanız sevinirim.
hocam en yakını bakırköy taksi parasıda yanlışım olabilir ama 100 150 arası tutabilir

Hocam teşekkür ederim. Taksiyle ne kadar sürer beyoğluna gitmem yaklaşık olarak?

Hocam 30 45 dakika sürebilir trafik durumuna bağlı olarak şunu da eklemek isterim yht her zaman bakırköy durağına uğramıyor ona göre biletinizi oluşturun sonra sürprizle karşılaşmayın ve anlattıklarım size yardımcı olursa benim yorumumu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim :)

Hocam 30 45 dakika sürebilir trafik durumuna bağlı olarak şunu da eklemek isterim yht her zaman bakırköy durağına uğramıyor ona göre biletinizi oluşturun sonra sürprizle karşılaşmayın ve anlattıklarım size yardımcı olursa benim yorumumu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim :)
Tamamdır hocam teşekkürler. Son soru Eybis’ten Bakırköy durağı yazan bileti alıcam o zaman değil mi? Eğer dediğiniz gibi uğramıyorsa

Çok teşekkür ederim hocam sayende içim rahatladı bu arada konuyu çözümlendi olarak nasıl yapacağım bilmiyorum da

Rica Ederim, Hocam konuyu açarken makale olarak değil soru olarak açılması gerekiyordu o zaman yanda bir tik çıkıyor ona basınca oluyor siz soru olarak açmadınız büyük ihtimal ama sorun yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı