İstanbul Bilişim Garantisi Güvenilir mi?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 9.548
O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar İstanbul Bilişim ve garantisi güvenilir midir? Fiyatlar uygun olduğu için oradan alacağım. Sizce almalı mıyım? Alıp sorun yaşayan veya yaşamayan var mı?

@Recep Baltaş

Bilen yok mu? İstanbul Bilişim'den almazsam hiç alamam telefonu. Neredeyse 300 TL fark var. (Galaxy Alpha)

@Ali Güngör @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir buçuk senedir İstanbul Bilişimden aldığım telefonu kullanıyorum ve hiç sorun çıkarmadı. Telefon alan başka bir arkadaşımın telefonu güncelleme alamıyordu ve iki kere bozuldu ama garanti kapsamında tamir edildi. Herkesin bildiği gibi elektronik aletler biraz şansa bakıyor. İstanbul Bilişim paralel ithalat ürünleri sattığı için daha uygun fiyatlara satıyor ve bahsettikleri 2 yıllık garanti kendi servisleri için geçerli. Ayrıca Galaxy Alpha yerine xPeria Z3 Compact da alabilirsiniz.

Yok ben Alpha alacağım onda kararlıyım. :) Ama işte garanti konusunda şüphelerim var.

Başka fikri olan yok mu?

Daha önce alışveriş yapmadım ama bir arkadaşım Z2 aldı. Herhangi bir sıkıntısı çıkmadı. Yakın zamanda bende L1520 almayı düşünüyorum.

Çok fiyat farkı olmasa normal başka siteden alacaktım ama burası çok uygun geldi. Telefon bozuk çıkmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Sürekli bozulacak hali yok ya.

İstanbul bilişimin neden ucuz olduğunu biliyor musunuz?Yada neden kendi garantilerini veriyorlar?İstanbul bilişim yedek parça niyetiylen gümrükten geçirdiği parçalar vergiye takılmıyor ve parçaları kendileri birleştiriyorlar.Bu yüzden ucuz. En fazla 200TL fazla vererek Teknosa veya Vatan vb yerlerden almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı