İstanbul genelindeki internet sorunu farklı şehirlerde de var mı?

TurkNet kullanıyorum, genel arıza olduğunu biliyorum ama yine de destek talebi oluşturup internetim yavaş dedim. Zaten arada bir rutin olarak yapıyorum ayarlardan bir şeyler yapıp hızlandırıyorlar.

Merhabalar az önce bilgisayarı açtığımda internette aşırı derece yavaşlama olduğunu gördüm 4K video bile açmasına rağmen hiçbir sunucuya bağlanamıyordu neredeyse.

Şimdi bir yayına girip sorduğumda TurkNet'le Türk Telekom'da bu sorunun herkesin şu an yaşadığını belirtiyorlar. Bu durum neden yaşanıyor acaba? İlk defa 2014'de falan olmuştu bu sadece.

Bu sorunu İstanbul dışında da yaşayan var mı?
Ankara'dayım kesintiler yaşıyorum sürekli 2 gündür.

Turknet kullanıyorum ben de. İstanbul'dayım. Uygulamada da altyapı çalışması varmış sanırım. Şu an her saniye gidip geliyor. Dün de çok kopma vardı DSL gidip geliyordu. Bugün de kullanılamıyor nerdeyse. Umarım düzelir hemen.

Bende de hala devam ediyor. Altyapı değerlerim bir yükseliyo bir düşüyo 2-3 gündür böyle.
Aynen benim de 2-3 gündür. İlettim Türknet e ama malesef Türk Telekom altyapısında olduğumdan Türk Telekom'un paşa gönlünü bekliyorum. Dün geldi düzelttik diyip gitmişler :D. Burdan Türk Telekom' a teşekkürler, değerli hizmetleri için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı