İstanbul Karıştı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hukuka aykırı karar aldılar, hukuka aykırı tepkiler vermek gerekiyor. Bunu bir başka konuda belirtmiştim. Sürekli insanları aman bizi iç savaşa sürüklemek istiyorlar, aman sükunet diye uyutup her türlü yolsuzluk, adaletsizliği yaptılar. Her türlü haksızlıklarını polis gücünü kullanarak dikta ettiler. Buna bir dur demek gerekiyor.

Az önce dışarıdan geldim ben de. Adamın teki çekmiş arabayı yolu kapatmış. Eylem mi yapıyorlardı artık pek anlamadım. Arkadakiler falan arabalardan indiler. Olay çıkacaktı ki çevreden geçenler girdi araya. Yolladılar yolu kapatanı. Bunlar daha başlangıç.

Çok büyük küfürler edeceğim ama etmiyorum. Malum baştaki vampirlerin ülkeyi filan düşündükleri yok. Ekonominin zaten batık olduğu yerde daha nasıl batırırım diye uğraş içindeler. Dolar aldı başını gidiyor, seçim belirsizliği yüzünden dahada artacak. Halkı iyice bölüyorlar. Daha bu halk birleşemez ve toparlanamaz. Demokrasiyi yerle bir ettiler. Tekrardan Ekrem İmamoğlu kazanırsa ne olacak peki? Kaybedilen zaman ve kurları alt üst etmenin sorumluluğunu kim nasıl açıklayacak ve üstlenecek? Ekonomiyi nasıl düzeltirim diye uğraşacakları yerde İstanbul'u tekrar nasıl geri alıp rant sağlarım diye düşünüyorlar. Olacak iş değil. Daha söyleyecek birşey bulamıyorum. Sonumuz hayır olsun.

Canlı video. Faşist AKP / MHP blogu ülkeyi yine karıştırdı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4 milyon seçmensiniz. Seçim günü onlara nefes aldırmayın. Tüm çuvalları oy depolarına kadar adım adım takip edin. 23 bin resmi müşahidiniz olacaksa 230 bin de gayrıresmi sandık koruyucunuz olsun. Herkeste akıllı telefon var. 230 bin kişinin karşısında bir tane bile oy çalamazlar. Çalarlarsa polise bildirin. Polis işini yapmazsa çalanı dövün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı