İstanbul Seçimine Son!

Dostum orada FETÖ'den bahsediyorum anlamıyorum ben mi yanlış anlatıyorum yoksa sen mi yanlış anlıyorsun lütfen bu yazıyı okuyan herkes durumu değerlendirebilir mi?
FETÖ'den bahsediyorsanız özür dilerim fakat dönemimizdeki bazı insanlardan dolayı kurduğunuz cümle Atatürk olarak anlaşılıyor.

FETÖ'den bahsediyorsanız özür dilerim fakat dönemimizdeki bazı insanlardan dolayı kurduğunuz cümle Atatürk olarak anlaşılıyor.
1.jpg

Hayır dostum, Atatürk ile alakası bile yok. Önemli değil iyi akşamlar. Ama rica ediyorum yargısız infaz yapmayalım bu konuyla alakalı güzel bir örnek;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kafama takılan bir şeyvar. Önce oy çalındı denildi, sonra hayır usulsüzlük yapıldı çalma yok gibi bir şeyler söylendi. Peki oy çalınmadıysa aradaki 10.000 farkın kapanacağına inanıp nasıl tekrar seçime girebiliyor bunlar anlamadım.
Çok basit. Kendileri çalacak.

Yeni konu açmaya gerek yok . Olur ki bir katakulli dönerse ne olur sizce ?
Şırnak'ta olan olabilir. Asker ve polislere oy kullandırıp orada kazandılar. Ama burada, oradaki gibi halkı korkutma baskı altına alma lüksleri yok tabi. Onu yapamayacaklarını bildikleri için, Öcalan'ı kullanmaya çalışıyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı