İstanbul Üniversitesi YBS yazılır mı?

Terlikadam

Kilopat
Katılım
1 Temmuz 2016
Mesajlar
506
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eşit ağırlıkta 42 bin sıralamam var, bu sıraya Marmara YBS Almanca yakın 38 binle alıyor orası ama YBS bildiğiniz gibi çok hızlı yükselen bir bölüm ve bu sene de muhtemelen belki 10 belki 20 bin sıra ileri atacaktır, İstanbul Üniversitesinde İngilizce YBS açılmış ve ilk öğrencilerini alacakmış bu sene açıkçası yazmak bana mantıklı geldi çünkü bu yıl kaç binle alırsa alsın zaten bir kaç sene içerisinde sıralamasını Marmara ayarına çekecektir diye düşündüm. Sizce yazmak mantıklı mı yoksa bir sene daha mezuna kalmalı mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene YBS sıralaması diger seneler gibi yine çok fazla yukarı çekerse benim gibi düşük sıralamalar yapanlar için çok zor gözüküyor
 
Eşit ağırlıkta 42 bin sıralamam var, bu sıraya Marmara YBS Almanca yakın 38 binle alıyor orası ama YBS bildiğiniz gibi çok hızlı yükselen bir bölüm ve bu sene de muhtemelen belki 10 belki 20 bin sıra ileri atacaktır, İstanbul üniversitesinde İngilizce YBS açılmış ve ilk öğrencilerini alacakmış bu sene açıkçası yazmak bana mantıklı geldi çünkü bu yıl kaç binle alırsa alsın zaten birkaç sene içerisinde sıralamasını Marmara ayarına çekecektir diye düşündüm. Sizce yazmak mantıklı mı yoksa bir sene daha mezuna kalınır mı?

Yazdın mı İÜ YBS'yi, mezuna mi kaldın?
 

Geri
Yukarı