İstanbul'da deprem oldu

İstanbul'da deprem meydana geldi 6.2 büyüklüğünde. Geçmiş olsun herkese, ben Manisa'dayım herkes sallandık diyor ama ben hissetmedim. Hatlar da çekmiyor arayamıyorum kimseyi yoğunluk var sanırım. Fikirlerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarim daha buyugu gelmez, 6 subat buyuk Maras depremlerindeki gibi oncu depremler degildir umarim. Herkese gecmis olsun artcilar devam ediyormus bir sure evlere girmemekte fayda var.

Umarim daha buyugu gelmez, 6 subat buyuk Maras depremlerindeki gibi oncu depremler degildir umarim. Herkese gecmis olsun artcilar devam ediyormus bir sure evlere girmemekte fayda var.
Umarım gelmez. Öncü deprem diye bi şey gelmişti 6.2 den önce 3.9 olmuş ama bilmiyorum. Bence hiç kimseye güvenmeyip eve girmemek en iyisi. Bu geceyi dışarda geçireceğiz sanırım. Hakkınızı helal edin yinede ne olur ne olmaz.

1745416175710.png

Bugüne kadar önlem alınsaydı bu kadar hissedilmeyecekti. Ancak gel gör ki 20 seneden fazladır kimse ne bunu dikkate aldı alanlar da ya susturuldu ya da bu işin peşini bıraktı. Yapacak bir şey yok.

Umarım gelmez. Öncü deprem diye bi şey gelmişti 6.2 den önce 3.9 olmuş ama bilmiyorum. Bence hiç kimseye güvenmeyip eve girmemek en iyisi. Bu geceyi dışarda geçireceğiz sanırım. Hakkınızı helal edin yinede ne olur ne olmaz.
Gecmis olsun hocam. Ne olur ne olmaz dikkatli olun.

Birçok deprem hissettim ama bu baya farklıydı. Art arda birçok kez kısa zaman aralıklarıyla tekrarladı. Hissedilebilir bir şekilde bu saate kadar halen ara sıra oluyor.

Şehirler falan gene bir nebze sıcak en azından bina var lokantalar vesaire var. Peki ya köyde yaşayanlar ne olacak. Kim bilir kaç kişi köyde olduğu için yaralandı veya canını verdi?
Panikle koşup yaralanan olmuş ne yazık ki. Umarım can kaybı yoktur.

Birçok deprem hissettim ama bu baya farklıydı. Art arda birçok kez kısa zaman aralıklarıyla tekrarladı. Hissedilebilir bir şekilde bu saate kadar halen ara sıra oluyor.
Artcilar halen devam ediyor evet. Ilk 6.2 olduğunda anlamadim büyük İstanbul depremi sandım. Dışarı çıktık 2 dakika sonra 4.5 falan oldu yine. Kabus gibiydi yani. Umarım daha kötüsü gelmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı