- Makaleler
- 1
Panikle koşup yaralanan olmuş ne yazık ki. Umarım can kaybı yoktur.
Biraz önce bir haber gördüm adam panikle balkondan atlamış ağır yaralanmış adam. Şaka gibi bir olay.
Panikle koşup yaralanan olmuş ne yazık ki. Umarım can kaybı yoktur.
Çok kötü hocam çok belirsiz insanlar ne yapacağını şaşırıyor. O anın psikolojisi çok başka.Biraz önce bir haber gördüm adam panikle balkondan atlamış ağır yaralanmış adam. Şaka gibi bir olay.
Geçmiş olsun evde durmayın mümkünse.Çanakkale Biga'da oğlumun 23 Nisan kutlamasındaydım. Telefonuma bildirim geldi 62 km uzaklıkta deprem diye. 5 saniye sonra da 12:49da olan 6,2 şiddetinde depremi hissettik ve bayağca sallandık.
Saat 15:12de olan depremi de evde yemek yerken hissettik, avizeler ve TV ünitesinde duran TV ciddi şekilde sallandı.
Hepimize geçmiş olsun.![]()
Iyi misiniz? Az önce çok kötü sallandik. Hiç beklemiyordum.
Çanakkale Biga'da oğlumun 23 Nisan kutlamasındaydım. Telefonuma bildirim geldi 62 km uzaklıkta deprem diye. 5 saniye sonra da 12:49'da olan 6,2 şiddetinde depremi hissettik ve bayağca sallandık.
Saat 15:12'de olan depremi de evde yemek yerken hissettik, avizeler ve TV ünitesinde duran TV ciddi şekilde sallandı.
Hepimize geçmiş olsun.![]()
Teşekkür ederim. Şuan için evdeyiz ancak zor durumda kalırsak 20 km uzaklıkta köyümüz var. Gider orada kalırız.Geçmiş olsun evde durmayın mümkünse.
Android için, ayarlar-konum-konum hizmetleri-deprem uyarıları olarak açık olduğu için bildirim geldi.İzmir'den hissettik hocam.
Hangi uygulama hocam bizde kuralım korkuyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.