İstanbul'da deprem oldu

@Deiinzz sahilde oturmanız kötüymüş hocam :/. Ben de birkaç sene önceye kadar Başakşehir'deydim 5, 8'lik deprem olmuştu 2019'da çok fenaydı ama şu an da Tekirdağ'ın kıyıköy'e yakın taraflarındayım buraya çok vurmuyor. Sarı bir de burası haritada. İstanbul'daki akrabalarım aşırı aşırı salladığını da söylüyor. Coğrafya kaderdir.

Evet maalesef kötü hocam, bayağı hissediliyor burada. Her tarafım sahil falan. Dediğim gibi masalar bile kaymış.

Kovboy şapkalı tipi dinlemeyin.

Celalin dediğine bakarsan meydanda çadır kurmak bile kurtarmaz. Sanki yer yarılacak içine girecek gibi konuşuyor. Ne olur ben bilemem bilim adamı değilim ama sonuçta her zaman sürekli sürekli deprem dersen illaki depremi ben demiştim dersin.

Celalin dediğine bakarsan meydanda çadır kurmak bile kurtarmaz. Sanki yer yarılacak içine girecek gibi konuşuyor. Ne olur ben bilemem bilim adamı değilim ama sonuçta her zaman sürekli sürekli deprem dersen illaki depremi ben demiştim dersin.

Celal bos yapıyor kovboy sapkalı adam hakli bence adam 2 depremide bılmıs bu depremıde 20 gun onceden tahmın etmıs.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda ki durumun içine düştük.

Celal bos yapıyor kovboy sapkalı adam hakli bence adam 2 depremide bılmıs bu depremıde 20 gun onceden tahmın etmıs.

Ben bu ülkede Prof. Prof. Diye peşinden gidilen insanları gördüm COVID'de önüne gelene aşı vurdular vurdular durdular her gün çıkıp felaket yazdılar bu ülkenin akademisyenleri vs. çalıştığı yer için konuşur genelde.
Deprem bu coğrafyanın reddedilemez bir afetidir. Lakin insanları bu kadar saçma sapan felaket senaryosu ile karşı karşıya bırakıp kendi tek katlı evinde oturarak konuşmak kolaydır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey yoktur. Depremin hissedildiği söyleniyor.

Android mi kullanıyorsunuz? Benim resmini attığım yerden mi geldi?

Android kullanıyorum bana sorarsanız berber dükkanı market gibi yerler dışında bu sistem boş bayağı yüksek bir kattayım depremden çok korkmam ben ama yine de evlere çok güven olmuyor bu sistem az daha geliştirilse çok iyi olur 5 10 saniyede ben 15 katı nasıl ineyim.

Android kullanıyorum bana sorarsanız berber dükkanı market gibi yerler dışında bu sistem boş bayağı yüksek bir kattayım depremden çok korkmam ben ama yine de evlere çok güven olmuyor bu sistem az daha geliştirilse çok iyi olur 5 10 saniyede ben 15 katı nasıl ineyim.

15 katı in diye değil zaten hocam. Çök kapan yapıp deprem çantanı yanına al diye o bildirim. Durulursa ineceksin binadan. Bildirim gelince merdivene koşarsan camdan atlamakla ne farkı kalır ki?

Hani depremden korkmam vesaire derdim de bu depremde çok korktuğumu anladım. Hala korkuyorum şu depremden. Umalım ki en büyüğü bu kadar olsun. Motor almadan ölürsem gözüm açık giderim. :D

15 katı in diye değil zaten hocam. Çök kapan yapıp deprem çantanı yanına al diye o bildirim. Durulursa ineceksin binadan. Bildirim gelince merdivene koşarsan camdan atlamakla ne farkı kalır ki?

Ya bu ülkede çök kapan yapan kişi çok az çok panik ve stresliyiz ve deprem çantasını almaya gidemeden yıkılan evi düşünemiyorum bildirim hiç kurtarmaz yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı