İstanbul'da gezilecek yerler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hac Bekir

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İstanbula 3 günlük ailecek gideceğiz. Önceden bazı yerleri gezdik gitmediğimiz yerlere gideceğiz. Taksim bunların başında Nereleri tavsiye edersiniz?

Bence İstanbul'a gidince kesinlikle gitmen gereken yerlerden biri Rahmi M. Koç müzesi (Rahmi M. Koç Müzesi) diğeri ise Miniatürk'tür. (Miniatürk | Minyatür Türkiye Parkı)

Tabi bunun yanında bir Kız Kulesi'ne, bir Galata Kulesi'ne, bir Pierre Lotti Tepesi'ne, bir Eminönü'ne gidip balık ekmek + turşu suyu içmemek olmaz. :D Aklıma gelenler şuan için bunlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok meydan, alış veriş merkezi tarzı yerlere gitmek istiyoruz.

- - - Güncellendi - - -

Bence İstanbul'a gidince kesinlikle gitmen gereken yerlerden biri Rahmi M. Koç müzesi (Rahmi M. Koç Müzesi) diğeri ise Miniatürk'tür. (Miniatürk | Minyatür Türkiye Parkı)

Tabi bunun yanında bir Kız Kulesi'ne, bir Galata Kulesi'ne, bir Pierre Lotti Tepesi'ne, bir Eminönü'ne gidip balık ekmek + turşu suyu içmemek olmaz. :D Aklıma gelenler şuan için bunlar :)
Kız kulesi, Eminönü, Minatürk'e gittim. Yakınlığına bağlı olarak diğerleri aklımda bir seçenek. Teşekkür ederim.

Hocam eğer çocuğunuz varsa bence Koç Müzesi Türkiye'de görebileceğiniz en iyi müzedir, kaçırmayın derim. Forum İstanbul (Turkazoo+İKEA) bütün bir gününüzü alabilecek büyüklükte keza Forum Marmara'da aynı şekilde. İkisine de Metro+Tramvay ile kolayca gidilebiliyor. Meydan olarak Taksim'e gidip, meydan, İstiklal dolaşıp ardından Cevahir AVM'ye ya da Bakırköy'e gidip, meydanda dolaşıp daha sonra Capacity ya da Carousel'e geçebilirsiniz.

Fuarın olduğu bir güne denk getir. Sırf fuarları için İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyorum ileride... Tüm oyun fuarları orada neredeyse. Ben de isterdim Diablo III çıktığında kuyrukta sabahlamak. Amaç kutuyu almak değil bunu bir çok insan anlamıyor, asıl amaç ortam ve tabi sonunda alacağın şey ile birlikte zafer anı... :D İstanbul'da olsaydım herhalde 1. sırada ben olurdum. :D Sona doğru bazen sürpriz ürünler kalmıyor. :D

Tabi tek oyun fuarları değil tabi ki... Bir ton fuar oluyor. Ve güzel de oluyor gerek ortamı gerek büyüklüğü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı