İstanbul'da okullar tatil olur mu?

4ndre

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Meteoroloji uzmanları çarşambadan cumartesi gününe kadar havanın soğuk ve kar yağışlı olduğu ile ilgili uyardılar. Hatta valilik Instagram hesabından tedbir almamız için video paylaştı. Sizce olumsuz hava şartları nedeniyle okullar tatil edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çarşamba muhtemelen tatil verilir. Perşembe, cuma, cumartesi de kar diyor ama bilineceği üzere 2 gün ilerisini tahmin etmek zordur yağmadan tatil verilmesi olası bir durum.

Yüksek ihtimalle perşembe ve cuma günü tatil olacak. Çünkü mgm verilerine göre çarşamba akşamı başlıyor.

Merhaba. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Meteoroloji uzmanları çarşambadan cumartesi gününe kadar havanın soğuk ve kar yağışlı olduğu ile ilgili uyardılar. Hatta valilik Instagram hesabından tedbir almamız için video paylaştı. Sizce olumsuz hava şartları nedeniyle okullar tatil edilir mi?
perşembe cuma tatil edilir bence perşembe olmazsa bile cuma kesin olur gibi

Yüksek ihtimalle perşembe ve cuma günü tatil olacak. Çünkü mgm verilerine göre çarşamba akşamı başlıyor.

Hocam bizim burada hiçbir şey yağmadı ve tatil verildi. Verildi derken 2 hafta oldu verileli. Şu an yağmur yağıyor ve hava soğuk arkadaşlarla X'de nöbet tutuyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı