Soğuktan okullar tatil olur mu?

Hayır. Yoğun kar yağışı ve ulaşımın sorun olması, deprem olması ya da kıyamet kopması durumunda tatil yaparlar. 30 cm karla okula gittiğim zamanlar bile vardı. Soğuktan da tatil yapmazlar.
Soğuktan tatil yapılır, şahit de oldum. Ancak tabii ki çok absürt dereceler olması lazım. -30'lardan bahsediyorum.

Bence olmaz.Biz okula gidiyorduk 2-3 ders sonra vali güzellik uykusundan uyanıyordu bir bakıyordu "a kar yağmış" diyordu sonra tatil diyordu geri dönüyorduk. Bu sene de böyle olmaz inşallah.
Blud using Sosyal from Wii ☠️
Umarım hocam, zaten o zaman bir anlamı kalmaz ki. Trafikte aksama olduğu için tatil ediliyor ne de olsa.

Yalnız konudaki çoğu kişinin aksine bence öyle kırmızı kar yağması falan gerekmiyor tatil olması için. :D
Şehrin keyfine kalmış bir durum sayılabilir. Tekirdağ gibi nadiren kar yağan yerlerde en ufak kar tanesi düşse tatil ediliyordu. Doğu illerinde sürekli kar yağdığı ve insanlar da mümkün olduğunca buna uygun yaşadığı için de çok özel bir durum olmadıkça kar tatili yapılmıyor. Neredeyse sürekli kar olan bir yerde her günü tatil yaparsalar kimse mezun olamaz. :D

Soğuktan tatil yapılır, şahit de oldum. Ancak tabii ki çok absürt dereceler olması lazım. -30'lardan bahsediyorum.

-30'u görünce ulaşım zaten problem. Ulaşım sorunu oluyor. -30'da da bir zahmet yani 🤣🤣

Şehrin keyfine kalmış bir durum sayılabilir. Tekirdağ gibi nadiren kar yağan yerlerde en ufak kar tanesi düşse tatil ediliyordu. Doğu illerinde sürekli kar yağdığı ve insanlar da mümkün olduğunca buna uygun yaşadığı için de çok özel bir durum olmadıkça kar tatili yapılmıyor. Neredeyse sürekli kar olan bir yerde her günü tatil yaparsalar kimse mezun olamaz. :D
Valiliğin keyfine kaldık o zaman diyelim, hayırlısı :)

-10° burası şuan, sabah daha da soğuk olacak ama 12+ senelik eğitim hayatımda soğuktan tatil edildiğini görmedim henüz. Doğrusu bizimki soğuk memleket, belki sahil bölgelerinde olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı