Soğuktan okullar tatil olur mu?

Milleti öldürecek misin? 2022 ocak ayında kapının önünden geçen dizel araçların yakıtı donup kaldılar. -15-17 gördüğümü biliyorum.

-17 derecede kurtlar bile ayakta dondu.
Konu sahibi fikir sorarken şehir belirtmemiş. Bizi de buraya tartışmak için bırakmış sanırım :D
Herkes kendi şehrine göre konuşuyor muhtemelen. Ben de size katılıyorum, hiç öyle -30 derecelere gerek kaldığını hatırlamıyorum.

Ancak ben nispeten deniz seviyesine yakın bir yerde yaşıyorum. Zaten buraya aman aman kar yağmıyor. Dolayısıyla az bir şeyler olsun tatil yapılır dedim. Yine de kesinlikle -30 çok abartı bir sayı.

Konu sahibi fikir sorarken şehir belirtmemiş. Bizi de buraya tartışmak için bırakmış sanırım :D
Herkes kendi şehrine göre konuşuyor muhtemelen. Ben de size katılıyorum, hiç öyle -30 derecelere gerek kaldığını hatırlamıyorum.

Ancak ben nispeten deniz seviyesine yakın bir yerde yaşıyorum. Zaten buraya aman aman kar yağmıyor. Dolayısıyla az bir şeyler olsun tatil yapılır dedim. Yine de kesinlikle -30 çok abartı bir sayı.
Ankara geçen kış maximum -10 dereceyi gördü mesela :D

Ankara geçen kış maximum -10 dereceyi gördü mesela :D
Ankara diyince aklıma şu naçizane Gmod mapi geliyor benim.
1701108324740.png

Yani aklımda bu kadar "soğuk" bir his uyandıran şehir dahi -10 derece ise, bence -30'u beklemenin gereği yok :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı