İstanbul'da otobüse binmenin uygun bir yolu var mı?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Arkadaşlar merhaba. Bugün ilk günümdü. A101'de epey yorucu bir gün oldu. İlk günden kasayı ezberledim diyebilirim.
Tek sorun barkotsuz ürünlerin barkodunu ezberlemek.
A101 yemek veya yol yardımı vermiyor. Bundan kaynaklı otobüse binmek durumunda kalıyorum.
7.67 TL girişte aynı şekilde dönüşte de aynı ücreti keserek gidiş dönüş 16 TL gidiyorum diyebilirim.
Otobüse sürekli böyle fazla para vermek istemiyorum. İstanbulkart'ta indirimli bir avantaj veya otobüse binmenin uygun bir yolu var mı?

Arkadaşlar merhaba. Bugün ilk günümdü. A101'de epey yorucu bir gün oldu. İlk günden kasayı ezberledim diyebilirim.
Tek sorun barkotsuz ürünlerin barkodunu ezberlemek.
A101 yemek veya yol yardımı vermiyor. Bundan kaynaklı otobüse binmek durumunda kalıyorum.
7.67 TL girişte aynı şekilde dönüşte de aynı ücreti keserek gidiş dönüş 16 TL gidiyorum diyebilirim.
Otobüse sürekli böyle fazla para vermek istemiyorum. İstanbulkart'ta indirimli bir avantaj veya otobüse binmenin uygun bir yolu var mı?

Öğrenciyseniz öğrenci kart almak için başvurun. Kart vergi falan bir şeylerdi vardı. Arkadaş 170 lira diyordu en son kart çıkarma. Sonra herhangi bir akbil dolum yerine gidip aylık basım isteyin. 1 ay boyunca 200 kere basma hakkın olacak. Ücretide 110 lira(109 alıyor)

Öğrenciyseniz öğrenci kart almak için başvurun. Kart vergi falan bir şeylerdi vardı. Arkadaş 170 lira diyordu en son kart çıkarma. Sonra herhangi bir akbil dolum yerine gidip aylık basım isteyin. 1 ay boyunca 200 kere basma hakkın olacak. Ücretide 110 lira(109 alıyor)
Öğrenci değilim 23 yaşında bir bireyim dediğiniz 200 basım hakkı nereden yapılıyor tam bir bilginiz var mı arkadaşınızdan öğrenebilir misiniz?

Öğrenci değilim 23 yaşında bir bireyim dediğiniz 200 basım hakkı nereden yapılıyor tam bir bilginiz var mı arkadaşınızdan öğrenebilir misiniz?

2̶0̶0̶ ̶b̶a̶s̶ı̶m̶ ̶n̶o̶r̶m̶a̶l̶d̶e̶d̶e̶ ̶o̶l̶u̶y̶o̶r̶.200 basım değil de internette baktım biraz 180 basım yazıyor. Ben öyle kullanıyorum. Ama normal birey için ne kadar bilmiyorum.

Abonman alabilirsiniz. Sabit ücrete bir ay boyunca kullanabiliyorsunuz. Kullanım maşına 1.8 lira gibi bir para veriyorsunuz.

Nereden yapılıyor?

Bu linkten kaydol gereken bilgilerle kartını da hesabına ekle bakiye yükleme bölümünde abonman kısmını görürsün. Veya YouTube'a İstanbulkart abonman nasıl yapılır yaz zaten oradaki videoları adım adım takiip ederek rahatlıkla yapabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı