Bu Reklamı Kapatmanın Bir Yolu Var mı?

Aynı reklamı dün gece yok ettim.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Sonuçta eve anakart götürmüyorlar, para lazım.

Kesinlikle hak veriyorum, para elbette lazim. Benim ve arkadaslarin anlatmak istedigi reklam göze batmasin ve icerigi kaplamasin. Sag ve sol reklamlar tamam, ilk iletiden sonra cikan reklam tamam ama böyle giderse bir pop-up eksik olacak. Yoksa elbette reklam olacak youtube, tanitim, promosyon bunlar zaten olmazsa olmaz. Ama reklamlar abartili sekilde olmamali ki bu aralar biraz abartildi gibi ya da sitede dogru konumlandirilmiyorlar zira detayli incelemedim.

Sevgiler :)

Bana batmıyor şahsen. AdBlock kullanıyorum o ayrı mesele ama hani Technopat'a para nasıl kazandırırız tarzı bir konu vardı diye hatırlıyorum. Sonuçta eve anakart götürmüyorlar, para lazım.

Ama sürekli her sayfada ve üstte çıkması rahatsız edici. Yan taraflar boş oralarda çıkabilir. Yada sağ alt bir köşe de. Kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde.

Kapatma tuşu olabilir. Sonuçta ben o Laptop almayacağım ve sürekli görmek beni rahatsız ediyor 😒

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı