İstanbul'da Süleymancılara ait bir yurtta şiddet uygulayan yurt görevlisine soruşturma başlatıldı

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
İstanbul'da Süleymancılara ait olduğu bilinen bir yurtta öğrencilere işkence uygulandı. Videoyu paylaşacağım linkten izleyebilirsiniz. Videodan da görüldüğü üzere tüm öğrencilerin dayak yediği gözüküyor ve revirde de kamera olmadığından dolayı orada da devam edildiği söylendi. Onun dışında İl Milli Eğitim Müdürlüğü konu hakkında soruşturma başlatarak şiddet uygulayan yurt görevlisini göz altına aldı.

Ortaokulda yurtta kalırken yurt sahibi birisini tekme tokat dövmüştü. Kendisini ilgilendirmeyen konular yüzünden hem de. Hala var mı ya bunlardan?

Son düzenleyen: Moderatör:

Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz ancak merak ettiğim bir husus var.
Neden sadece olumsuz, üzücü ve kaos dolu haberleri paylaşıyorsunuz? Belki bana denk geliyor olabilir ancak ne zaman foruma girsem sürekli olumsuz haberlerinizle karşılaşıyorum. Evet ülkenin %90'ı olumsuz haber dolu olabilir ancak %10'da kalan olumlu haberleri de görmek isteriz.

@V. Scaletta merhabalar,
Geri dönütünüz için teşekkür ediyorum. Olumlu haber bulmaya çalışsam da pek mümkün olmuyor, ülkemizde her şey olumsuz yönde gidiyor. Gene de bulduğum olumlu haberleri paylaşmaya çalışıyorum tabii ki. Forum üzerinden de paylaştığım oldu.

Ortaokul yıllarımda Ankara'da ismi vermeyeyim bir ilkokulda okurken bizim sınıfta 4-5 erkek hariç hepsi bunların yurdunda kalıyordu. Kuran eğitimi falan alıyorlar temiz yer diye düşünüyorduk. Sabah zorla kaldırmalar, temizlik yaptırmalar, ilaç dahi kullansa oruç tutturma olayları, hata yapınca dövme, ceza verme, eve yollamama durumlarını olduğu anlatmıştı çocuklar. Sınava hazırlanacakları vakit dahi zorla dini kitaplar falan okutuluyormuş. Ne kadar gerçek konuştular diye yıllarca düşündüm ama ilerleyen yıllarda dışarıda farklı insanlarla tanıştım bunların yurtlarında kalan hepsi benzer hikayeler anlattı. Aklı olan anne baba çocuğunu bunlara yollamaz bunlar dini eğitim vermek yerine insanları dinden soğutur. Zorla yaptırılan dini aktiviteler insanları dinden uzaklaştırır.

Çocuklarını oraya veren beyin yoksunu aileler düşünsün.

@Scitians dinde zorlama olmaz. Ek olarak tarikat ve cemaatlerin yıllardır ne yaptığını bilmeyen de yok.

Ayrıca dipnot düşmek gerekir ise bu adamlar bu çocukların ailelerinden para da alıyor. Ona rağmen temizlik, bulaşık, çamaşır gibi şeyleri de çocuklar yapıyormuş. Yani rantçılara prim vermeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…