fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #31 hellomister dedi: Şu anlık benim yerde 1 gram kar yok. Genişletmek için tıkla... Yok yok olacak, olacak olacak. Yani.... inşallah..... Offf ağlayacağım şu an. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sömestr tatilinde az kelle almadım be. Hakkınızı helal edin......
hellomister dedi: Şu anlık benim yerde 1 gram kar yok. Genişletmek için tıkla... Yok yok olacak, olacak olacak. Yani.... inşallah..... Offf ağlayacağım şu an. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sömestr tatilinde az kelle almadım be. Hakkınızı helal edin......
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 5 Şubat 2023 #32 hellomister dedi: Şu anlık benim yerde 1 gram kar yok. Genişletmek için tıkla... Bazı semtlerde 2cm falan kar varmış.
hellomister dedi: Şu anlık benim yerde 1 gram kar yok. Genişletmek için tıkla... Bazı semtlerde 2cm falan kar varmış.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 5 Şubat 2023 #33 Hay Allah'ım dert okula gitmemek
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #34 513252 dedi: Bazı semtlerde 2cm falan kar varmış. Genişletmek için tıkla... Çatalca, Arnavutköy gibi yüksek kesimlerde bayağı kar var deniliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hadi ya son ses açacağım tatil yapın şunu.
513252 dedi: Bazı semtlerde 2cm falan kar varmış. Genişletmek için tıkla... Çatalca, Arnavutköy gibi yüksek kesimlerde bayağı kar var deniliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hadi ya son ses açacağım tatil yapın şunu.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 5 Şubat 2023 #35 fermaNga dedi: Çatalca, Arnavutköy gibi yüksek kesimlerde bayağı kar var deniliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hadi ya son ses açacağım tatil yapın şunu. Genişletmek için tıkla... Tatil olursa, reşit olunca oyumu malum partiye vereceğim.
fermaNga dedi: Çatalca, Arnavutköy gibi yüksek kesimlerde bayağı kar var deniliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hadi ya son ses açacağım tatil yapın şunu. Genişletmek için tıkla... Tatil olursa, reşit olunca oyumu malum partiye vereceğim.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #36 513252 dedi: Tatil olursa, reşit olunca oyumu malum partiye vereceğim. Genişletmek için tıkla... 100 bin USD + yurt dışı vatandaşlık + yurt dışı uçuş bileti vermedikleri sürece ne yaparlarsa yapsınlar malum partiye oy vermem.
513252 dedi: Tatil olursa, reşit olunca oyumu malum partiye vereceğim. Genişletmek için tıkla... 100 bin USD + yurt dışı vatandaşlık + yurt dışı uçuş bileti vermedikleri sürece ne yaparlarsa yapsınlar malum partiye oy vermem.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 5 Şubat 2023 #37 BGSGP dedi: 100 bin USD + yurt dışı vatandaşlık + yurt dışı uçuş bileti vermedikleri sürece ne yaparlarsa yapsınlar malum partiye oy vermem. Genişletmek için tıkla... Çok fazla ödevim var ve yetişeceğini düşünmüyorum.
BGSGP dedi: 100 bin USD + yurt dışı vatandaşlık + yurt dışı uçuş bileti vermedikleri sürece ne yaparlarsa yapsınlar malum partiye oy vermem. Genişletmek için tıkla... Çok fazla ödevim var ve yetişeceğini düşünmüyorum.
Hyperf1low Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 430 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i7 4770-ASUS Q87M-PLUS/BM6AE - Samsung 16 GB (2x8) DDR3 1333 MHZ Dual - MSİ GTX 1060 6GB GAMİNG X - Transcend 128GB 2.5" SATA III SSD720-Toshiba 500GB DT01ACA050- Seagate Momentus ST9500325AS 500 GB HDD Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #38 hellomister dedi: Şu anlık benim yerde 1 gram kar yok. Genişletmek için tıkla... Şu an başlamayacak görünüyor fakat at 18'den sonrası bayağı kar gözüküyor. Cok garip bir hava durumu göstergesi var dün gece kar gösteriyordu gram yağmadı. Son düzenleme: 5 Şubat 2023
hellomister dedi: Şu anlık benim yerde 1 gram kar yok. Genişletmek için tıkla... Şu an başlamayacak görünüyor fakat at 18'den sonrası bayağı kar gözüküyor. Cok garip bir hava durumu göstergesi var dün gece kar gösteriyordu gram yağmadı.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 5 Şubat 2023 #39 Hyperf1low dedi: Şu an başlamayacak görünüyor fakat at 18'den sonrası bayağı kar gözüküyor. Cok garip bir hava durumu göstergesi var dün gece kar gösteriyordu gram yağmadı. Genişletmek için tıkla... Tatil fırtınadan dolayı uzayabilir. Umarım uzar, ödevlerimi bitirmek için acele etmeme gerek kalmaz.
Hyperf1low dedi: Şu an başlamayacak görünüyor fakat at 18'den sonrası bayağı kar gözüküyor. Cok garip bir hava durumu göstergesi var dün gece kar gösteriyordu gram yağmadı. Genişletmek için tıkla... Tatil fırtınadan dolayı uzayabilir. Umarım uzar, ödevlerimi bitirmek için acele etmeme gerek kalmaz.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.786 Makaleler 5 Çözümler 13 5 Şubat 2023 #40 Sivas'ta kar tatili oldu.