İstanbul'da tatil uzar mı?

İstanbul'da yaşamayanlar "siz rahatsınız, kesin tatil olacak." diyorlar da, bizim acımızı bilmiyorlar.
Aynen öyle, iki saattir can çekişiyorum burada. Heyecandan dinlemediğim sanatçı kalmadı. Eminem, BMTH, Ceza, Contra, 50 Cent yeter la açıklayın artık şunu :d

@Roux Sen bittin koçum. Kara listemde pek alt sıralarda değilsin bilgin olsun. (!)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Imagine Dragons geçelim bakalım hadi artık açıklama yapmış ol be Alim bu grup da bitince.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kendime kastım Ali dağlara küstüm Ali, dar günde dostuuum Alii.. Hadi be Alii.

Son düzenleme:
Geçen sene kar yağacak deyip tatil etmişlerdi şimdi kar var fırtına var tatil haberi yok

Bu Ali cidden çok heyecanlandırdı.

Geçen sene kar yağacak deyip tatil etmişlerdi şimdi kar var fırtına var tatil haberi yok
Eğitim sistemi gibi saçma o da. İstanbul için gece gelebilir belki tatil haberi. Burada kar yok henüz ama yarın saat 6'da yoğun kar yağışı uyarısı verildi ve yine tatil yok Vali kendi hesabından paylaşmış bir de.

@Hollywoo Bizim İstanbulda bazı profesörler falan okulların tatil olması taraftarı ama hala açıklama yok Ali abiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…