İstanbul'da tatil uzar mı?

Sabah sıcak yatağınızdan kalkıp okul için giyinirken unutmayın beni :(
Hayır! Sana inanmıyorum! Bu senin bizi moralimizi bozma taktiğin. Umarım bu dediklerini yarın evimde kahvemi yudumlarken sana hatırlatırım ve kendi utancında boğarım seni!!!!! Bu dediğin olmayacak!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şey, çantamızı hazırlama vakti çocuklar 😞

Hayır! Sana inanmıyorum! Bu senin bizi moralimizi bozma taktiğin. Umarım bu dediklerini yarın evimde kahvemi yudumlarken sana hatırlatırım ve kendi utancında boğarım seni!!!!! Bu dediğin olmayacak!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şey, çantamızı hazırlama vakti çocuklar 😞

Konyada Karlı.
Hemde Bütün Saatleri Full

Konya da Karlı.
Adamsın Ali! Çantaları köşeye fırlatın çocuklar Nescafe 3'ü 1 aradanızı hazırlayın şimdiden 😎

Konyalı arkadaşlarım (Evet Konyalılar, bu onlar için de zor.) havanın çok soğuk olduğunu söylüyor şuan.
Konyalılar sizi çok seviyorummmm.

Heyecan dorukta, Survivor heyecanlı müziği açabiliriz.

Yani orası da soğukmuş ya tatil ihtimali var :D Dediğim gibi Survivor Heyecanlı Gerilim müziğinizi açın İstanbullular! Vakit tatil vaktidir.
Net Kar Yağcak Orda
1675610318061.png

@513252 N-n-n-n-nnn-n-n--n-n-n-nn--nn--nn-n-n-n-n-n-n-n-nasıl bir dezavantaj?????

Yarın okul varsa duşa girmem lazım duşa da giremiyorum bu heyecanla duş başlığını parçalarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı