Herkese merhaba. Ankara'da yaşıyorum ve makine mühendisliği hedefliyorum. İstanbul'a duyduğum aşk yüzünden üniversiteyi İstanbul'da okumayı düşünüyorum şu anda. Sizce bu mantıklı bir karar olur mu? İstanbul'da okuyan\okumuş arkadaşlar fikrini belirtip benimle tecrübelerini paylaşırsa çok çok mutlu olurum. Teşekkürler.
Herkese merhaba. Ankara'da yaşıyorum ve makine mühendisliği hedefliyorum. İstanbul'a duyduğum aşk yüzünden üniversiteyi İstanbul'da okumayı düşünüyorum şu anda. Sizce bu mantıklı bir karar olur mu? İstanbul'da okuyan\okumuş arkadaşlar fikrini belirtip benimle tecrübelerini paylaşırsa çok çok mutlu olurum. Teşekkürler.
Şehir çok kalabalık ama üniversite güzel. Beyazıt'ta dükkanımız var hemen okulun 200 metre ilerisinde ama çok kasıntı tip görüyorum. Onun dışında eğitimi iyidir köklü bir okul zaten.
Pahalılık anlamında bir sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum yaşadığım şehirden ötürü.Ankara’da aşağı yukarı aynı pahalılık seviyesinde.Zaten hedefim tamamen orada yaşamak değil.Sadece bir üniversite maceram olsun istiyorum.
Gerçekten iyi bir üniversite kazanırsan hem burs hem yurt imkanların olur cebinden 5 kuruş para çıkmadan okursun gayet mantıklı olur ama dandik bir bölüm ya da özel okul kazanıp ailene ayda 20-30.000 TL maliyet çıkaracağın kadar da değmez.