İstanbul'da üniversite okunur mu?

WuddledWaffle

Hectopat
Herkese merhaba. Ankara'da yaşıyorum ve makine mühendisliği hedefliyorum. İstanbul'a duyduğum aşk yüzünden üniversiteyi İstanbul'da okumayı düşünüyorum şu anda. Sizce bu mantıklı bir karar olur mu? İstanbul'da okuyan\okumuş arkadaşlar fikrini belirtip benimle tecrübelerini paylaşırsa çok çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Herkese merhaba. Ankara'da yaşıyorum ve makine mühendisliği hedefliyorum. İstanbul'a duyduğum aşk yüzünden üniversiteyi İstanbul'da okumayı düşünüyorum şu anda. Sizce bu mantıklı bir karar olur mu? İstanbul'da okuyan\okumuş arkadaşlar fikrini belirtip benimle tecrübelerini paylaşırsa çok çok mutlu olurum. Teşekkürler.
Şehir çok kalabalık ama üniversite güzel. Beyazıt'ta dükkanımız var hemen okulun 200 metre ilerisinde ama çok kasıntı tip görüyorum. Onun dışında eğitimi iyidir köklü bir okul zaten.

İstanbul'da yaşayan biri olarak kesinlikle önermiyorum. Aşırı kalabalık. Tamam, güzel üniversiteler var ama yaşanmaz seviyede pahalı bir yer.
Pahalılık anlamında bir sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum yaşadığım şehirden ötürü.Ankara’da aşağı yukarı aynı pahalılık seviyesinde.Zaten hedefim tamamen orada yaşamak değil.Sadece bir üniversite maceram olsun istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı