İstanbulkart'ı Apple Pay'e ekleme

Szymon2022

Centipat
Daha fazla  
İstanbulkart'ı Apple Pay'e eklemek mümkün mü?
Değilse İstanbulkart'ımı NFC Tag'e kopyalayıp telefonumun kılıfına yapıştırsam dedim, bununla ilgili bir program / Jailbreak
Tweak'i var mıdır?

Teşekkürler.
Luserise

Mümkün değil, Apple Pay Türkiye'de kullanılamıyor.
JailBreak ile mümkün olduğunu duydum. Ancak program 10 dolar.

Bir yolu varsa beni de etiketleyin.
Şimdi gördüm curve diye uygulama var türkiyede gerçerli apple pay kullandırıyormuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bi bakın ama ben istanbul kartı eklemek istiyorum benim için uygun değil :/

Tamam çok teşekkürler.

Peki hocam apple watch'ta istanbulkart uygulaması varmı? varsa en azından QR ödeme ile hallederim.
Hocam Apple Watch yine Apple Pay'e bağlı ben yok diye bilmekteyim. İstanbulkart Apple Watch QR yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada arkadaş direk şak diye yapıyor. Sebebi ise adam yorumlarda belirtmiş, yurtdışında şirketi varmış. Yurtdışında böyle bir şey yapmış. Sonra Türkiye'de aktifleştiriyor. Maalesef yurtdışına gitmeden hiç bir şey yapılamaz.

Jailbreak ile bu olay yapılabilir doğru, ama problem şu ki bu olay telefondan taklit edilerek yapılacak bir iş değil. 0 point dediğimiz NFC yani 13.56 MHz kartlarda bulunan sıfır noktasındaki eşsiz kodu okuyor bu otobüsler.
Ayrıca özel halk otobüslerindeki olay bambaşka, Apple Pay'e Google Pay'e bir kart ekledikten sonra tek olay mastercard/visa debit kart ile geçiş sağlayan cihaza okutmakta kalıyor. Örneğin ben bu sistemi Google Pay ile Kayseri'de aktif bir şekilde kullanıyorum. Kredi/banka kartı ile tam bilet ücreti ödeyerek geçiş yapabiliyoruz. Eğer kredi/banka kartı geçiyorsa bindiğiniz otobüste zen.com hesabı oluşturup Apple Pay'e ekleyin kartınızı. Gidin okuyucuya tutun işlem tamamdır.

Hocam Apple Watch yine Apple Pay'e bağlı ben yok diye bilmekteyim. İstanbulkart Apple Watch QR yok.

Burada arkadaş direk şak diye yapıyor. Sebebi ise adam yorumlarda belirtmiş, yurt dışında şirketi varmış. Yurt dışında böyle bir şey yapmış. Sonra Türkiye'de aktifleştiriyor. Maalesef yurt dışına gitmeden hiçbir şey yapılamaz.

Yurt dışına çıkmakla da alakası yok. Linkini bıraktığınız arkadaşa ulaşın size de şirket + banka hesabı ayarlar google/apple pay kullandırtır. Ücretleri var tabii.

Jailbreak ile bu olay yapılabilir doğru, ama problem şu ki bu olay telefondan taklit edilerek yapılacak bir iş değil. 0 point dediğimiz NFC yani 13.56 MHz kartlarda bulunan sıfır noktasındaki eşsiz kodu okuyor bu otobüsler.
Ayrıca özel halk otobüslerindeki olay bambaşka, Apple Pay'e Google Pay'e bir kart ekledikten sonra tek olay mastercard/visa debit kart ile geçiş sağlayan cihaza okutmakta kalıyor. Örneğin ben bu sistemi Google Pay ile Kayseri'de aktif bir şekilde kullanıyorum. Kredi/banka kartı ile tam bilet ücreti ödeyerek geçiş yapabiliyoruz. Eğer kredi/banka kartı geçiyorsa bindiğiniz otobüste zen.com hesabı oluşturup Apple Pay'e ekleyin kartınızı. Gidin okuyucuya tutun işlem tamamdır.

Yurt dışına çıkmakla da alakası yok. Linkini bıraktığınız arkadaşa ulaşın size de şirket + banka hesabı ayarlar google/apple pay kullandırtır. Ücretleri var tabii.
Ohoo hocam ne ücreti, ne şirketi kiminle anlaşma sağlıyorsunuz? Çok karışık o işler.

Adam kabul etmezse ne olacak cart?

Ohoo hocam ne ücreti, ne şirketi kiminle anlaşma sağlıyorsunuz? Çok karışık o işler.

Adam kabul etmezse ne olacak cart?
hocam zen.com denedim, reddettiler pasaportumu çektim 19 yaşındayım pasaport geçerli vs vs.
Kabul etmediler beni. Mesela iş bankası kartım var curve açtım ekledim ama marmaray'a veya YHT'e binebiliyormuyum? binebiliyorsam okeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı