İstatisik bölümü nasıldır?

Nyaa

Hectopat
Ben birkaç yıl önce şans eseri yazdım bu bölümü. Devam ediyorum şu an, korona sağ olsun bitecek, biri bana bunda yazılım var yaz bunu demişti. Bende meraklıydım yazılıma. ( Okulda yazılımla ilgili hiçbir şey öğrenmedim diyebilirim.) yazayım tutarsa okurum o zamanlar demiştim. Okuyoruz o zamandan beri. Sorun şu istatistik ile hiçbir şey bilmiyorum.

Forumda varsa okuyan veya okumuş bitirmiş insanlar, ben nasıl kendimi geliştirebilirim, daha doğrusu nasıl öğrenebilirim?
Siz bu bölümü isteyerek mi yazdınız?
Sizi istatistik bölümünü okumaya teşvik eden şey ne?

Bolumunuz hakkinda hiçbir şey bilmiyorsunuz ve careyi sosyalde ariyorsunuz?

Çareyi burada aramak değil de, amacım fikir edinmek, başka bakış açılarını görmek. Sonuçta tecrübe olarak benden ileride olan birinin fikirleri bana fayda sağlar.
Bir de küçük bir yerde yaşıyorum, danışabileceğim kimse yok. "İstatistik ne, ne yani matamatik mi okuyorsun, bankacı öğretmen falan mı olacaksın?" Tarzı şeyler söylen insanlar hep.
Bu arada, bölümümün ne olduğunu biliyorum. Derslerin içeriği konusunda hiçbir bilgim yok sayılır o yüzden öyle yazdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı