İşte Baştan Aşağı Yenilenen Windows 11 Uygulamaları

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows-11-Uygulama-App-Yenilik-1620x1080.jpg

Microsoft’un Windows 11 ile tasarımı baştan aşağı yenileme işine giriştiğini uzun zamandır konuşuyoruz. İşletim sistemiyle yerleşik olarak gelen uygulamalar, genel Windows deneyimi için önem taşıyor ve Microsoft, bu uygulamaların günlük kullanım için oldukça önemli olduğunu söylüyor. Şirketin geride kalan birkaç ay içinde birçok uygulamada güncelleme yaptığını görmüştük. Yenilenen araçlar, Windows 11’in yeni tasarımıyla örtüşecek şekilde […]

Devamı: İşte Baştan Aşağı Yenilenen Windows 11 Uygulamaları
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Şu mağazayı bir türlü kullanışlı arayüze kavuşturamadılar. Steam'deki gibi açık ve keşfetmesi kolay bir arayüz gerekli bence.

Son düzenleme:
Windows 10'da ekran alıntı aracında WIN + SHIFT + S ile çok sayıda SS alabiliyorduk. Hatırlıyorum çektiğim görüntüler 4-5 defa ayrı ayrı ekran alıntısı pencerelerinde açılıyordu. Windows 11'de ise artık yenilendiği için mi bilemiyorum, çektiğim birçok SS'ler bi öncekinin üstüne kopyalanıyor yani ayrı ayrı pencerelerde açılmıyor artık tek pencerede açılıyor haliyle eski çektiğim SS'ler gidiyor, bunun içinde tek tek kaydetmek lazım ama uğraştırıyor umarım tekrardan W10 gibi yaparlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı