Biz ambalajcida çalışıyoruz yanımdaki arkadasim 14 yaşında bende 15 yaşındayım o 74 kilo ben 56 kiloyum depoya bir eşya almaya gittiğimizde o çok rahat taşıyabiliyor mesela 30 kiloluk deterjanlar olduğu zaman 2 adet alıp rahat bir şekilde taşırken ben 1 tanesini 2 elimde taşırken çok zorlanıyorum belim çok ağrıyor. Ben bu kiloları nasıl daha rahat tasiyabilirim? Kilonun düşük olduğu için mi?
Kral merhaba öncelikle yaşına göre zaten kilon düşük onu söylemeliyim, ama bunu kilo ya da vb tek bir seye bağlamak saçma olur ama en olasi sebebi işe başlamadan önce cok harektsiz olman bu yüzden zorlanıyor olabilirsin gittikçe alırsın hala düzelme olmazsa kolunu guclendirmeye yönelik hareketler yapabilirsin
Kral merhaba öncelikle yaşına göre zaten kilon düşük onu söylemeliyim, ama bunu kilo ya da vb tek bir seye bağlamak saçma olur ama en olasi sebebi işe başlamadan önce cok harektsiz olman bu yüzden zorlanıyor olabilirsin gittikçe alırsın hala düzelme olmazsa kolunu guclendirmeye yönelik hareketler yapabilirsin.