İstediğim bilgisayarı ne zaman alabileceğim?

Morgan.jones

Hectopat
Makaleler
1
5 yıldan beri bilgisayar almak istiyorum ama malum TR şartları. Tam staja başladım işte bilgisayar toplayacağım dedim maaşım eksik yattı. Ameliyat oldum ve telefonum bozuldu biriktirdiğim parayı telefona vermek zorunda kaldım. Kendimi bildim bileli moralim hep bozuk geçti ama unutunca her şeyi mutlu oldum. Bir tanıdığım vardı o bana 1050 Ti-i5 3470 Sistem hediye etti 2 yıl önce şu an onunla geçiniyorum. Ne zaman mutlu olacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıldan beri bilgisayar almak istiyorum ama malum TR şartları. Tam staja başladım işte bilgisayar toplayacağım dedim maaşım eksik yattı. Ameliyat oldum ve telefonum bozuldu biriktirdiğim parayı telefona vermek zorunda kaldım. Kendimi bildim bileli moralim hep bozuk geçti ama unutunca her şeyi mutlu oldum. Bir tanıdığım vardı o bana 1050 Ti-i5 3470 Sistem hediye etti 2 yıl önce şu an onunla geçiniyorum. Ne zaman mutlu olacağım?
Mutlu olmak istersen o bilgisayarla bile mutlu olursun.

Hocam ne zaman mutlu olacağınızı nasıl bilelim biz? Siz benim ne zaman acıkcağımı biliyor musunuz? Sizin hayatınızın gidişatına bağlı bir durum istediğiniz şeyler olduğu zaman mutlu olursunuz şu anki ekonomik durumlardan herkes rahatsız ancak tüm mutluluk da para değil.

Ben 10 yıl Pentium işlemcili laptop kullanmış, 2 seneyi bilgisayarsız geçirmiş ve ancak geçen ay istediğim bilgisayarı almış birisiyim. Ayrıca sisteminiz idare eder sizi. Burada konu açmanıza gerek yoktu.

Ailenizin ekonomik şartları müsaitse onlardan yardım alabilirsiniz asgari ücretli yan bir işe girebilirsiniz şu an 10k 12K'lik PC'ler işinizi görebilir sıfıra ya da 2. el pclere bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı