Ücretsiz İstediğiniz bir logo tasarımını ücretsiz yapıyorum

Nick khlein minimalist birşey olursa çok güzel olur. Sıra bize gelirse tabi
 
ttbone.png
@aasmcan
Buyur hocam. Umarım beğenirsiniz. Dediğim gibi aradan rastgele seçiyorum yaptıklarımı, beklettiysem özür dilerim.
 
Eğer kabul ederseniz ben de yaptırmak istiyorum ama zamanınız yoksa önemli değil.


Şu resme bir "Adamın Deep'i" yazarsan sevinirim. Renk uyumunu sana bırakıyorum.

Not: Sosyal'de kullanacağım için şuan ki profil fotoğrafıma bakarak yazının konum ayarını yapabilirsin.

images (5).jpeg
 
Tasarım yapmaya gelmedim. Sadece bakıp analiz ediyorum. Bu işi hobi olarak mı yapıyorsun? Ciddi bir iş olarak görüyor musun? Eğer hobi ise şuan gayet yeterli konumdasın. Sketch hazırlıyor musun? (Başlamadan önce taslak, ne yağacağını kafada canlandırma) yoksa doğaçlama mı takılıyorsun? Birde logolarda karışık detay ve çizgilerden kaç olabildiğince sade çizgiler seçmeye özen göster. Profil fotoğrafı küçük olduğu için zaten pek bir şey belli olmuyor, yazıda resimler içinde boğulup kayboluyor. İstenilen şeyi daha az öz bir şekilde yansıtmalısın. Sade yazılarda bir sorunun yok. Font seçimlerin güzel. Başarılarının devamını dilerim. :)
 
Son düzenleme:
Ben teknoloji kanalı açacağım YouTube'da. Bana bir beener yapar mısın? Kafana göre yap. Bir köşede abone ol yazsın. Güzel bir arka plan olsa teknoloji kanalına hitap eden. Teşekkür ederim.

Hocam merhabalar kanalınızın adı ne olacak acaba söyler misiniz?
Tasarım yapmaya gelmedim. Sadece bakıp analiz ediyorum. Bu işi hobi olarak mı yapıyorsun? Ciddi bir iş olarak görüyor musun? Eğer hobi ise şu an gayet yeterli konumdasın. Sketch hazırlıyor musun? (Başlamadan önce taslak, ne yağacağını kafada canlandırma) yoksa doğaçlama mı takılıyorsun? Bir de logolarda karışık detay ve çizgilerden kaç olabildiğince sadece çizgiler seçmeye özen göster. Profil fotoğrafı küçük olduğu için zaten pek bir şey belli olmuyor, yazıda resimler içinde boğulup kayboluyor. İstenilen şeyi daha az öz bir şekilde yansıtmalısın. Sade yazılarda bir sorunun yok. Font seçimlerin güzel. Başarılarının devamını dilerim. :)

Öncelikle teşekkür ederim. Şu an bu işi hobi olarak yapıyorum. Bazı tasarımları yaparken önceden kafamda canlandırıyorum, kolay gözükenleri doğaçlama yapıyorum. Aslında ben de sade tasarımları daha çok seviyorum bundan sonra dediğiniz gibi az ve öz şeyler yapmayı deneyeyim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Dostum hangi programla yapıyorsun belirtir misin?

Adobe Photoshop 2020.
Merak etmeyin. Yapabildiğim kadar yapacağım sadece beklemeniz yeterli.
@OYUNCU. Bey
Buyur kardeşim. Umarım beğenirsin. Çok fazla detay vermemişsin kendi zevkime göre yaptım. :)
hyper.png

@RotasızBey Defkhan benim de en sevdiğim rapçilerdendir. Sana biraz ayrıcalık yapmış olduk ama olsun. :D umarım beğenmişsindir.
defkhan.png
 

Dosya Ekleri

  • hyper.png
    hyper.png
    423,2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Geri
Yukarı