sadece1eren
Hectopat
Siz ne yaptınız hocam bende çok kararsızım.
Hocam hala nasıl kararsızsiniz
Siz ne yaptınız hocam bende çok kararsızım.
Hocam hala nasıl kararsızsinizgecti diye biliyorum ben ve evet hayıra bastım.
Yok zorunlu değil hocam bölümüm İngilizce lazım olan bir bölüm değil fakat belki çift ana dal yaparım diye düsünüyorum ama şehir dışı bir de yurtta kalacağım belki zorlanırım hazırlıkta sadece merkezi sistemle gecis oluyormus ama 1'den baslayınca ortalamayla gelme sansı da oluyormus bu yüzden kafam biraz karıstı.@813383 hocam bence ingilizceniz iyi SE ve zorunlu değilse benim gibi seçmeyin boşuna zaman kaybetmeyin bölümünüzde gelişmeye bakın.
Oğlum bedava İngilizce kursu. Hem de yıllık, keşke o fırsatı kaçırmasaydın. Sosyalleşmenin tillahıdır hazırlık. Üniversite hayatın daha iyi olabilirdi. Sağlık olsun.
Yok konu sahibine söyledim de okuduğunuz okula bağlı o. Vıttı vızzı üniversitesinde okursanız ne okursanız okuyum ortam daima lisenin devamı gibidir.Bana diyorsan daha bitmedi basvuru ayrıca şehir dışında zaten masraf ve lisenin devamı gibi diyorlar.
Oğlum bedava İngilizce kursu. Hem de yıllık, keşke o fırsatı kaçırmasaydın. Sosyalleşmenin tillahıdır hazırlık. Üniversite hayatın daha iyi olabilirdi. Sağlık olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.