Steam İstek listesindeki hangi oyunlara öncelik verilmeli?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Öneri öncesi okunması gerekenler:
Game Pass veya Epic vs. önermeyin. O platformları kullanmayı tercih etmiyorum.
Ön sipariş vs. geçmek bana problem olmaz, elimde daha oynanmamış 32 oyun var(Yani daha 3 ay olmasına rağmen çoğunluk GoW Ragnarok derse onu ön sipariş geçebilirim).
Uzun süredir oyun satın alıp oynadığım için muhtemelen önerilecek çoğu alternatif oyunu oynamışımdır. Yine de ek oyun önerisi yapabilirsiniz.

Burada olmasa da Elden Ring DLC'si de var.
Screenshot 2024-06-01 151253.png
Screenshot 2024-06-01 151302.png
Screenshot 2024-06-01 151310.png
Screenshot 2024-06-01 151318.png

@333365 @Famronty @LegendaryDevilHunter @132923 @Scaryo @Oslo.1 @Erenbeys61 @NNUE @Corizeo @Caped @Smuya @591529 @Grim Reaper

Ilk önce Cyberpunk ve GoT.
GoW'un fiyati belli zaten, zam yiyecek hali yok, onu sonra alirsin.
Normalde Atomic ve Lies of P'yi Game Pass'dan oynanmasini hep öneririm. Ama game pass kullanmak istemiyorsun. O yüzden Lies of P sonra Atomic..
Kisaca Cyberpunk veya GoT ->Lies of P-> Atomic Heart-> Village dlc.

Elden Ring'i bitirdiysen hocam DLC alabilirsin ben de öyle yapacağım yeni bitirdim DLC'yi bekliyorum. GoW bekletilebilir sonuçta daha çok var sonradan da alsan bir şey değişmez. Onun dışında geriye paran kalıyorsa My Friend Pedro veya Cyberpunk öneririm ikisi de çok güzel oyunlar.

Ilk önce Cyberpunk ve GoT. G
od'un fiyati belli zaten za, yiyecek hali yok, onu sonra alirsin.
Normalde Atomic ve Lies of P'yi Game Pass'dan oynanmasini hep öneririm. Ama game pass kullanmak istemiyorsun. O yüzden Lies of P sonra Atomic..
Kisaca Cyberpunk veya GoT ->Lies of P-> Atomic Heart-> Village dlc.
O zaman ilk Cyberpunk alıyorum hocam. Zamanında GTX 1650 ile performansını beğenmedim diye salmıştım. Şimdi RX6600 ile hem ana oyun hem DLC'yi bitiririm.
Elden Ring'i bitirdiysen hocam DLC alabilirsin ben de öyle yapacağım yeni bitirdim DLC'yi bekliyorum. GoW bekletilebilir sonuçta daha çok var sonradan da alsan bir şey değişmez. Onun dışında geriye paran kalıyorsa My Friend Pedro veya Cyberpunk öneririm ikisi de çok güzel oyunlar.
Elden Ring'e başlamadım bile. Rahat kafayla oynayayım diye okulun bitmesini bekliyordum. Şimdi araya DLC'de girdi. DLC çıkana kadar da oynamam herhalde. Sonrasında da DLC için para biriktirirken ana oyuna girişirim.

Öneri öncesi okunması gerekenler:
Game Pass veya Epic vs. önermeyin. O platformları kullanmayı tercih etmiyorum.
Ön sipariş vs. geçmek bana problem olmaz, elimde daha oynanmamış 32 oyun var(Yani daha 3 ay olmasına rağmen çoğunluk GoW Ragnarok derse onu ön sipariş geçebilirim).
Uzun süredir oyun satın alıp oynadığım için muhtemelen önerilecek çoğu alternatif oyunu oynamışımdır. Yine de ek oyun önerisi yapabilirsiniz.

Burada olmasa da Elden Ring DLC'si de var.
Eki Görüntüle 2210487Eki Görüntüle 2210488Eki Görüntüle 2210489Eki Görüntüle 2210490

@333365 @Famronty @LegendaryDevilHunter @132923 @Scaryo @Oslo.1 @Erenbeys61 @NNUE @Corizeo @Caped @Smuya @591529 @Grim Reaper
Frstghost ile aynı fikirdeyim. GoT ve Cyberpunk 2077 ilk tercihin olsun.

Ben olsam Ragnarök ve Mortal Kombat 1'e öncelik verirdim. Ragnarök bayağıdır beklediğim bir oyun.

Cyberpunk 2077 ilk önceliğin olsun sonrasında ise Ghost of Tsushima düşünebilirsin fakat muhtemelen %15 20 falan girer indirime eğer almak istemezsen ben sana çoğunluktan farklı olarak Dark Souls 3 önereceğim DLC'leri ile birlikte bence her oyuncunun kütüphanesinde olması gereken çok kalite bir oyun. Elden Ring oynadıktan sonra da DLC alman şart çünkü devasa ve muazzam kalitede bir DLC çıkartacaklar. RaC Rift Apart bende almayı düşünüyorum ama GoW Ragnarök ve ghost of tsushima varken geri planda kalıyor benim için.

Ragnarök ve Elden Ring DLC güzel olur. Hem daha oynamamışsınız oyunu, souls sevdiğinizi varsayıyorum önceki sohbetlerinizden. Temiz kafa ile hem DLC hem de oyunu oynarsınız. Yazı harika bir şekilde geçirirsiniz.

Ne alınır sorusuna yanıt veremem ancak ne alınmaz sorusuna yanıtım Mortal Kombat 1. Çok sevgili Warner Bros zamanında siz oyunu ön siparişle Ultimate alıp oyun çıkmadan önce 100 dolar verseniz bile çıkış gününde ekstra DLC ekleyip herkesten tekrar para istemişti.

Dolayısıyla bu oyunu almak için biraz daha beklenilebilir bence, zira yeni bir içerik gelirse ücretsiz faydalanamayacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı