İstemeden verilen kilo nasıl geri alınır?

Kırmızı ejder

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller. 17 yaşındayım, boyum 1.67 civarlarında. Ben 62 kiloydum, amacım şeker ve Fast food ürünleri tüketmeyip sağlıklı beslenmekti fakat böyle yapınca fazla kilo verdim. Şu an 55 kiloyum ne yapmam gerek? 2 öğün yemek yiyorum ekmek tüketmiyorum. Kilo almam lazım çünkü çok zayıf kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 öğüne çıkın fastfood olmasada olan yemeklerden fazla yiyin uzun boyda kilo almak zor olabilir ama öğün fazlalığı ve yediğiniz yemek sayısını iki katına çıkarırsanız kilo alabilirsiniz.

4 öğüne çıkın fastfood olmasa da olan yemeklerden fazla yiyin uzun boyda kilo almak zor olabilir ama öğün fazlalığı ve yediğiniz yemek sayısını iki katına çıkarırsanız kilo alabilirsiniz.

Hocam teşekkürler cevabınız için. Zaten boyum o kadar uzun değil

Boy ve kilo olarak demiştim 62 65 arası kilonuz olsa kâfi olur dediğim gibi öğününüzü fazlalaştırın ve yemeklerden fazla fazla yerseniz etkisini görürsünüz iyi günler.

Hocam cici bebe bisküvisini süt ve muz ile karıştırıp içenler var. Öyle yapsam nasıl olur?

Hocam cici bebe bisküvisini süt ve muz ile karıştırıp içenler var. Öyle yapsam nasıl olur?

Cici bebe çocuk gelişimi için çok etkili bir bisküvi yerseniz tabii ki de etkisini alırsınız kilo almanıza çok faydası olur süt ile tüketirseniz de çok faydası olur aynı şekilde muzda öyle ara öğünlerde bolca muz tüketirseniz etkisini hissedeceksinizdir. İyi günler.

Hocam istemeden yağlanmak istemiyorum kontrollü nasıl tüketebilirim? Tüketenler çok yağlandım gibi söylemlerde bulunuyorlar.

Hocam istemeden yağlanmak istemiyorum kontrollü nasıl tüketebilirim? Tüketenler çok yağlandım gibi söylemlerde bulunuyorlar.

Ana öğün gibi olmasından ziyade ara öğünlerde orta boyut bir kasede yemeklerden 1-2 saat sonra ara öğün olarak ortalama şekilde tüketirseniz daha iyi olur sürekli tüketirseniz yağlanma yapabilir o yüzden yukarıda anlattığım gibi ara öğünlerde çok büyük olmama şartıyla ortalama bir kase cici bebe ve süt kasesi yanında 1 tane muz ile yiyebilirsiniz muzu arada bir yaparsanız daha da iyi olur sürekli tüketmekten ziyade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…