İstemediğim Bilgisayar parçaları iade edilebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tuix

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok fena bir derdim var sinirden ağlayacağım şimdi. Yıllardır bilgisayar toplattığım adama yine bir tane toplattım ama bu sefer bir kaç parçası yanlış toplanmış. Bende bulunan RAM'leri kullanmak için ona uygun 4 slotlu anakart dedim adam 2 slotlu anakart almış. Güç kaynağı 700 dedim 600 almış. Ve hepsini mini tower küçücük bir kasaya toplamış, içerideki parçalar çok güçlü ve acayip ısınıyorlar ve fan bile yok kasada. Isı dışarı çıkmıyor yani kasa açık oynamak zorundayım. Fan kendim alayım desem kasaya sığmıyor minicik. Tüm parçalar toplandı ve birleştirildi. Yani parçalar iki günlük kullanılmış halde olsa bile acaba iade edilebilir mi? Anakart ve kasayı iade etmek istiyorum mümkün müdür? Allah'ım öleceğim. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi çok teşekkür ederim cevap için. Adam tanıdık bizim. Hep aynı merkezden temin ediyor parçaları, anlaşmalı mıdır nedir sanırım o yüzden. Hani elektronik parça olduğu için korktum acaba geri almazlar mı diye çünkü kullanılmış parça sonuçta. Yani onlar bunu geri alıp tekrar satabilir mi ki? Saçma sapan mini tower kasaya oyun sistemi mi toplanır arkadaş.

Arkadaşlar teşekkür ederim hallettim sayılır. Para iadesi olmasa da istediğim parçalarla değiştirmeyi kabul etti. Asıl derdim oydu zaten. Kendi aldığı parçalar da elinde patlayacak ama beni ilgilendirmez kendi hatası. İade de sanırım ediliyor ama yasal kanallardan uğraşmak gerekli. İşte ürünün ambalajı açılmamış olacak ve bu ürün benim sipariş ettiğim değil diyeceksin falan sanırım o zaman iade oluyor. Sizden cesaret alıp adamın üstüne gittim sağolun :D ve istiyorsanız kilitleyebilirsiniz cevabı da aldım çünkü. İyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı