İstemediğim Üniversite

Gitmek çok büyük bir hata olur, bu konuda bana güven. Asıl suç böyle saçma sapan yerlere MYO yapanlarda...

Bence bir sene daha hazırlan ama hedefin adam akıllı bir bölüm ve üniversite olsun. Gitmek istemediğin yerleri tercih listesine asla yazma, en kötü ek tercihe kalırsın...

Gitmek çok büyük bir hata olur, bu konuda bana güven. Asıl suç böyle saçma sapan yerlere MYO yapanlarda...

Bence bir sene daha hazırlan ama hedefin adam akıllı bir bölüm ve üniversite olsun. Gitmek istemediğin yerleri tercih listesine asla yazma, en kötü ek tercihe kalırsın...
Çok ilginç ve bir o kadar saçma ancak bazen sizin de dediğiniz gibi ek tercihe kalmak iyi bile olabiliyor. 2015 senesinde ek tercihe kalsaydım istediğim bölüme gidebilicektim.

Çok ilginç ve bir o kadar saçma ancak bazen sizin de dediğiniz gibi ek tercihe kalmak iyi bile olabiliyor. 2015 senesinde ek tercihe kalsaydım istediğim bölüme gidebilicektim.

Amaçları bölge kalkınsın, ama bölgedeki insanlar genelde öğrencileri yontmaya çalışan kimseler. Öğrencileri düşünen yok, öğrenciler ölsün, bitsin umurlarında değil...

Bu yorumun çaresiz bir durumda kalıp sizden yardım isteyen insana zerre faydası yok, zararı var. Şovunu başka yerde yap.
Arkadaşım adam kendi isteği ile yazmış mı yazmamış mı ? Sen bana bunun cevabını ver öncelikle.
Açıkta kalmamak için yazmış olabilir. Üslubun çok yanlış.
Tamam ama açıkta kalmamak için yazıyorsa ve o bölüm geliyorsa bir güzel o bölüme gideceksin. Yoksa otur adam akıllı çalışacaksın. Yada hiç yazmayacaktı ek tercihleri bekleyecekti. Bunlar daha tercih yapmayı bilmiyor kaldı okul okuması.

Tamam ama açıkta kalmamak için yazıyorsa ve o bölüm geliyorsa bir güzel o bölüme gideceksin. Yoksa otur adam akıllı çalışacaksın. Yada hiç yazmayacaktı ek tercihleri bekleyecekti. Bunlar daha tercih yapmayı bilmiyor kaldı okul okuması.

Ben varsayım yapıyorum öyle birşey yaptığını bilemeyiz. Ayrıca hala üslubun gereksiz saldırgan. Tercih yapmayı bilmiyorsa öğrenebilir veya yardım alabilir.

Tercih listesi dolu olsun diye istemediğin ili üniversiteyi neden yazıyorsun? Liste kabarık oluyor ama, arkadaşıma 17.tercihi çıkmıştı. O da pişman. Gitmek istemediğiniz, beğenmediğiniz üniversiteyi ve bölümü tercih listesine eklemeyin. Tercihleri yaptıktan sonra sağlamasını yapın, ve deneyimli bir eğitimciye fikir danışın. Son karar senin. Kendin için neyi daha doğru buluyorsan onu yap.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı