justreo
Decapat
Cezasını çekiyor ki yazıyor zaten. Üstüne gitmemek gerek. Destek olmak gerek.Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye bir söz vardır.![]()
Cezasını çekiyor ki yazıyor zaten. Üstüne gitmemek gerek. Destek olmak gerek.Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye bir söz vardır.![]()
Tamam destek olmak gerek ben buna karşı çıkmıyorum. Elinde imkan olduğu halde yanlış yapan insanlara kızıyorum.Cezasını çekiyor ki yazıyor zaten. Üstüne gitmemek gerek. Destek olmak gerek.
Tercih dönemlerini yaşadın mı bilmiyorum ama gerçekten zor, sıkıntılı ve beyni zorlayan bir dönem. Genelde gelecek kaygısını durduk yere o 2 haftaya sığdırmak yüzünden yanlış tercihler yapılabiliyor. Gerçi yanlış yaptığı belli değil, ön yargısı var sadece istediği yeri kazanamadığı için.Tamam destek olmak gerek ben buna karşı çıkmıyorum. Elinde imkan olduğu halde yanlış yapan insanlara kızıyorum.
Ben tercih dönemlerinde çalışıyordum birde. Patron izin bile vermemişti. Gerçekten çok zor bir süreç. Son gün bir öğretmenle beraber tercih yapmıştık. Hedefim bile yoktu, bir türlü karar veremiyordum. Puanıma alternatif meslekleri ve bölümleri belirleyerek tercih yaptım. Pişmanım ama aşırı derecede pişman değilim. Hedefimi belirlemeden tercih yaptığım için.Tercih dönemlerini yaşadın mı bilmiyorum ama gerçekten zor, sıkıntılı ve beyni zorlayan bir dönem. Genelde gelecek kaygısını durduk yere o 2 haftaya sığdırmak yüzünden yanlış tercihler yapılabiliyor. Gerçi yanlış yaptığı belli değil, ön yargısı var sadece istediği yeri kazanamadığı için.
Ortaöğretim puanında yarı yarıya düşüş olacak.arkadaşlar benimde istemediğim bir üniversite geldi, kayıt yapmasam puanım ne kadar düşer.
arkadaşlar benimde istemediğim bir üniversite geldi, kayıt yapmasam puanım ne kadar düşer.
O durum biraz sıkıntı. Okul puanı yarıya düşünce çok daha yüksek netler gerekiyor. Arkadaşımı 80 bin sıralamadan 104 bine attı okul puanının yarıya düşmesi.Düşsün bırak, geleceğin mi önemli yoksa puan mı?
O durum biraz sıkıntı. Okul puanı yarıya düşünce çok daha yüksek netler gerekiyor. Arkadaşımı 80 bin sıralamadan 104 bine attı okul puanının yarıya düşmesi.
Bende tercih yaptım fakat geçen sene yaptım. Bende stres yaptım falan ama doğru düzgün araştırıp öğrendikten sonra düşünüp karar verilirse bu tür problemler yaşanmaz.Tercih dönemlerini yaşadın mı bilmiyorum ama gerçekten zor, sıkıntılı ve beyni zorlayan bir dönem. Genelde gelecek kaygısını durduk yere o 2 haftaya sığdırmak yüzünden yanlış tercihler yapılabiliyor. Gerçi yanlış yaptığı belli değil, ön yargısı var sadece istediği yeri kazanamadığı için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.