Hangi bölümler ?
Ben işitme engelli biriyim ve ailem, Eskişehir'deki Anadolu Üniversitesi'nde okumamı istiyor. Ancak ben bunu hiç istemiyorum. Açık öğretim okumak bana daha uygun. Ailem bunu biliyor ama yine de Eskişehir'de okumamı çok istiyorlar.
Mantıklı ama ailenle yaşadığın ortama ve onlara bağlı. Asla affetmeyecek insanlarsa yapma sonuçta yine de onlar senin annen baban onların evinde kalmaya devam edeceksin.
Açık öğretim okuma isteğinizi tam olarak öğrenebilir miyiz? Yüz yüze eğitimde sosyalleşmeniz bence daha iyi olur.
Kafa yapısına bağlı olduğunu belirtmiştim zaten bazı aileler çok sıkıyor tanıdıklarımdan biliyorum. Bir yıl dırdır çekmektense gitmek istiyor insan. Ben göreceli bir kavram olduğunu belirttim zaten.Birinin geleceği var ve anan baban sana karışamaz onların evinde kalkcaksın falan alakası yok illaki ayrılacak onların evinden borçlu degil anasına babasına.
Sizce gizlice gizlice istemediğim üniversiteyi tercih listesinden silmek mantıklı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.