İşten atılacak gibi olma hissiyatı nasıl geçer?

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Her sabah işe gittiğimde hissediyorum. Çağrı merkezinde çalışıyorum. Anketlerim kötü-orta geliyor anketten dolayı değil fakat işten atılacak gibi hissediyorum. Genelde aynı kombinle giderim hep işe molalarda falan PC başında kafayı koyar yatarım biraz. Genelde kapüşonla duruyorum iş yerinde ya da haki askeri şeyim var onunla. Nedense içim de hep o his var hareketlerim de normal kimseyle derdim yok. Sadece molalarda falan açılmak için tuvaletta şınav çekiyorum. Neden böyle hissediyorum? Önceki iş yerlerinden çıkarıldığım için herhalde bilinçaltı.

Giydiğin kıyafet ve tuvalette şınav çekme detayını anlamadım. Konuyla alakası nedir?

Hocam anketler gerçekten etkili oluyor mu? Artik her konuştuğum müşteri hizmetlerine iyi puan vermeye çalışıyorum.
Oluyo valla ya şuan deneme sürecindeyim ben aslında hep deneme ayağına çıkardılar valla bunda da öyle olacak gibi ay sonu maaşını almaya çalışıyoz işte çözemeyince ya da tatmin olmayınca veriyor 1 i direkt.

Oluyor vallahi ya şu an deneme sürecindeyim ben aslında hep deneme ayağına çıkardılar vallahi bunda da öyle olacak gibi ay sonu maaşını almaya çalışiyoruz işte çözemeyince ya da tatmin olmayınca veriyor 1'i direkt.

Ah be hocam inşallah hiçbir sıkıntı olmadan işinize devam edersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı