Arkadaşlar selam. 18 Ocak 2025 tarihinden beri çalıştığım otel de çıkış yapacağım. Annem muhasebeci ve sorduğumda ihbar süresinin anlamı tazminat için, sen çıkacağın gunu kağıda yazıp ver yeterli, on beş gün beklemeye gerek yok dedi. Zaten çıkmayı düşünüyordum fakat YKS yaklaşıyor ve izin de vermiyorlar. Şimdi şöyle ki çıkmam için kesin olarak 2 hafta beklemeli miyim?
16.06.2025 tarihinde çıkış vereceğim kağıtı vereceğim ve sonraki gün cikacagimi belirtecegim.
Dip not olarak burada mesela mudur ile kavga ettin ve eve gittin. Çıkışın veriliyor ve çalıştığın kadarını ay sonu gelip alıyorsun. Ben yarın haber verip çıkarsam, maaş ayın 5. yatıyor ve çalıştığım 11 günlük ücreti alabilir miyim? YKS sınavına yetişmesi lazim.
16.06.2025 tarihinde çıkış vereceğim kağıtı vereceğim ve sonraki gün cikacagimi belirtecegim.
Dip not olarak burada mesela mudur ile kavga ettin ve eve gittin. Çıkışın veriliyor ve çalıştığın kadarını ay sonu gelip alıyorsun. Ben yarın haber verip çıkarsam, maaş ayın 5. yatıyor ve çalıştığım 11 günlük ücreti alabilir miyim? YKS sınavına yetişmesi lazim.
Son düzenleyen: Moderatör: