Şok Market'te işten istifa edilirse maaş tam yatar mı?

hocam ben çalışıyorum fakat 15 aralıkta cıkısımı alıcam bana ocağın 5 inde maaş ve 15 inde prim yatar mı çıksam
Hocam Aralığın 5 inde maaş yatar zaten çıkmadan önce olduğu için ayriyeten Ocağın 5inde Aralık 5'ten Aralık 15'ine kadar çalıştığınız günün maaşınında yatması lazım. Prim de tahminimce yatar.

Yeni girdiğin için deneme sürecinde sayılıyorsun, istediğin zaman çıkabilirsin. Dedikleri hiçbir şeye takılmana gerek yok.

Çalıştığın günün parasını vermek zorundalar, sigorta girişin olduğu ve maaşı banka üzerinden aldığın için de kaçma şansları yok. İstiyorsan 1-2 gün daha bekle, maaşını alıp çık.
hocam merhaba birşey sorabilir miyim ben neredeyse şokta 2.5 ay calısmıs bulunmaktayım ve bu ay parta geçtim fakat salı günü müdürüme ayın 15 inde cıkısımın yapılmasını isticem sence yapılır mı?

Hocam Aralığın 5 inde maaş yatar zaten çıkmadan önce olduğu için ayriyeten Ocağın 5inde Aralık 5'ten Aralık 15'ine kadar çalıştığınız günün maaşınında yatması lazım. Prim de tahminimce yatar.
hocam merhaba birşey sorabilir miyim ben neredeyse şokta 2.5 ay calısmıs bulunmaktayım ve bu ay parta geçtim fakat salı günü müdürüme ayın 15 inde cıkısımın yapılmasını isticem sence yapılır mı?

Yeni girdiğin için deneme sürecinde sayılıyorsun, istediğin zaman çıkabilirsin. Dedikleri hiçbir şeye takılmana gerek yok.

Çalıştığın günün parasını vermek zorundalar, sigorta girişin olduğu ve maaşı banka üzerinden aldığın için de kaçma şansları yok. İstiyorsan 1-2 gün daha bekle, maaşını alıp çık.
hocam mesaja bakar mısın

Son düzenleme:
En erken 2 hafta öncesinde haber vermen lazım, aksi halde yasal hakları doğuyor. Tazminatını vermeyebilir ve maaşına konabilir.
hocam ben tazminat istemiyorum zaten şuan partım 15 gün çalışıp 15 günlük maaşımı almak istiyorum 15 gün calıstıktan sonra 15 günlük maaşımı vermem hakları varmı ben ihbar süresini yapmak istemiyorum ama yarın cıkmak istedigimi bildiricem 15 inde isticem mahkeme açma hakları fln doğar mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı