İşten gelince oyun oynuyor musunuz?

Alfirk

Kilopat
Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
1.120
Çözümler
1
Bana iki hafta oldu işe gireli. İlk iş başı yaptım. İşten önce sürekli evdeydim ve iki haftada ortalama 50 saat oynuyordum.

Sabah 08:00'da iş başlıyor 16:00'da bitiyor evde 18:30 gibi oluyorum.

İşte saat 19:00 oluyor hala iki haftadır oyunlara girmedim.
Oyuna girmek istiyorum ama zamanın da geçmesini istemiyorum hemen ertesi gün tekrar iş çünkü.

Her şeyden isteksizlik var ya. :(
 
Ben de benzer yollardan geçtim, 2 senenin ardından less sleep, more work, more play şeklinde ilerliyorum, günde 4-5 saat civarı uyuyorum.

Tavsiyem oyunlarda seçici davran, ve her gün oynamaya çalışma, haftada bir gün belirle mesela cumartesi günü o gün oyna 6-7 saat yeterli.

Mesela ben geçe hafta sonu AC Valhalla aldım 12 saat oynadım 2 gün içinde eğlendirdi. Bu hafta devam edecektim ama şimdi de gidip god of war aldım onu oynarım artık.
 
İşten eve dönene kadar enerji kalmıyor zaten. 😂
Maalesef öyle. :/
Zaman kısıtlı olunca daha da değerli oluyor. Eve gelince oynuyorum genelde 2-3 saat.
Evet işe başlamadan önce çok rahattım şimdi zamandan ne kadar tasarruf edersem o kâr mantığındayım. Erken yat saati vs... 2-3 saat yine iyi bende iki haftadır hiç yok.
Girmek istesem de pek keyif alamıyorum yorgunluktan eskiden PC olsa da her oyunu oynasam derdim şimdi birkaç tane kafa dağıtmak için girdiğim oyun oluyor onlara da ara sıra işte.
Takım arkadaşım aynen öyle. Keyif yok istek yok fiziksel yorgunluktan fazla psikolojik yorgunluk var. Her gün işe gitmek yıpratıcı.
 

Geri
Yukarı