İstenilen bölüme yerleşilir mi?

SOLES

Hectopat
Yer
Bursa
Son 3 yılın sıralamaları şu şekilde;

2022: Genel kontenjan: 50 - yerleşen: 50, 0, 12+0, 06 katsayı ile yerleşen son sıralama= 381.503.
2023: Aynı şekilde 50 kontenjan 50 dolmuş 0, 12+0, 06 katsayı ile yerleşen son sıralama= 441.068.
2024: Genel kontenjan 60 ama 50 yerleşmiş 0, 12+0, 06 katsayı ile yerleşen son sıralama= 470.589.

2025 yılı kılavuzda da kontenjanı düşmemiş 60 kontenjan verilmiş, benim 0, 12+0, 06 katsayılı yerleştirme sıralamam 486 bin. Sizce girme ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk sıralara yaz girme ihtimalin var.

Hangi bölüm?

Bilişimcilerin hemen hemen alayı işsiz sadece programcılık değil piyasa işsiz mühendis mezunu kaynıyor. programcıların hiç şansı yok..

Gülebilirsiniz ben zaten keyfi üniversite okuyacağım işim şu andan hazır. :D
İşlerime devam edebilmek için Uludağ düşünüyorum, şehir dışı işlerim aksar.
Lise 5 olur Uludağ'da, kampüs içinde değil MYO. Üniversite hayatı yaşayamazsın söyleyeyim. Amacın ne bilmiyorum ama amacın diploma ise iyi bir bakış açısı değil. Kampüs hayatı, üniversite hayatı yaşamak istiyorsan bence MYO'su kampüs içinde olan bir üniversite sec. Ege meslek yüksekokulu gibi.

Lise 5 olur Uludağ'da, kampüs içinde değil MYO. Üniversite hayatı yaşayamazsın söyleyeyim. Amacın ne bilmiyorum ama amacın diploma ise iyi bir bakış açısı değil. Kampüs hayatı, üniversite hayatı yaşamak istiyorsan bence MYO'su kampüs içinde olan bir üniversite sec. Ege meslek yüksekokulu gibi.
Keyfi okuyacağım dediğim gibi kampüs hayatı olmasa da kafa dengi 4-5 kişi ile akar dedim kendimce.

Keyfi okuyacağım dediğim gibi kampüs hayatı olmasa da kafa dengi 4-5 kişi ile akar dedim kendimce.
Eğer öyle düşünüyorsan sen bilirsin ama bence keyfi okumak için iyi bir yer değil orası. Arkadaşların mı var orada? Onun için mi gitmek istiyorsun?

Orada yurtta yok. KYK tabii. Özel yurtta kalacaksan bilemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı