İstenilen kaynak kullanımda hatası

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Telefondaki fotoğrafları USB belleğe atmaya çalışıyorum atamıyorum bazı MP4 videolar açılıyor ama bazı MP4 videolar çalışmıyor hata veriyor JPG içinde geçerli bilgisayara attığım zaman atılmıyor.

1716846990747.png

1716847057403.png

1716847113338.png

Dosyaları bilgisayara atarken telefonunuzda atılan dosyanın açık olmadığından emin olunuz mümkün mertebe telefonunuzdaki tüm arkaplanları kapatın en sağlıklı yöntem atıcağınız dosyaların isimlerini not ettikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın açıldıktan sonra hiçbir dosyaya girmeyin sadece bilgisayara bağlayıp bilgisayar üzerinden dosyanın ismini bulup atmayı deneyin.

USB bellek detayını fark etmemişim telefon üzerinden direkt USB belleğe atarsanız sorun olabilir bir bilgisayara attıktan sonra bilgisayar üzerinden atmayı deneyebilir misiniz imkanınız varsa.

Dosyaları bilgisayara atarken telefonunuzda atılan dosyanın açık olmadığından emin olunuz mümkün mertebe telefonunuzdaki tüm arkaplanları kapatın en sağlıklı yöntem atıcağınız dosyaların isimlerini not ettikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın açıldıktan sonra hiçbir dosyaya girmeyin sadece bilgisayara bağlayıp bilgisayar üzerinden dosyanın ismini bulup atmayı deneyin.

USB bellek detayını fark etmemişim telefon üzerinden direkt USB belleğe atarsanız sorun olabilir bir bilgisayara attıktan sonra bilgisayar üzerinden atmayı deneyebilir misiniz imkanınız varsa.

Şimdi yeniden başlattım hocam hiçbir şeye dokunmadan bilgisayara bağlayacağım.

Zaten bir keresinde direkt USB belleğe atmıştım sorun çıkmamıştı bugün niye çıktı anlayamadım.

@FEEL BLUE olmadı hocam nedenini anlamadım zaten direkt USB belleğe atmak değil masaüstüne atıyorum olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı