İstenilen saç modeli nasıl yapılır?

UTKU123161

Hectopat
Merhabalar, resimdeki saç modelini nasıl yapabilirim ve bu adamın saçı nasıl bozulmadan duruyor?Maçlarda koşuyor zıplıyor ama bozulmuyor.

Dosya Ekleri

• 5da80acfc9de3d02f0e6090c.jpg
    5da80acfc9de3d02f0e6090c.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleyen: Moderatör:
@.I.N.И.A. galiba sen şanslı olan kesimdesin. Benim saçıma ne sıkarsan sık, ne sürersen sür, 5 dakika sonra eski haline dönüyor. Maksimum 10 dakika. Fön bile çeksem düzeliyor. O yüzden arkadaşın saç yapısına bağlı bence.
@UTKU123161 eğer saçlarınız canlıysa, yani esnekse hayatta öyle olmaz. Yaparsınız, 5 dakika sonra bir yerinden kalkar, bir yeri yatar v.s v.s saçma sapan bir şey olur. Öyle durması için saçın biraz cansız olması lazım. Yani ne şekil verirsen girmesi lazım. Eğer saçın isyankarsa, o iş biraz zor. ;)

Sanada model saçma gelmiş, freud sürçmesinin digital çağdaki karşılığı olmuş.

Eki Görüntüle 462481
Ben saç modeli yazdım moderatörler saçma yapmış.
@.I.N.И.A. galiba sen şanslı olan kesimdesin. Benim saçıma ne sıkarsan sık, ne sürersen sür, 5 dakika sonra eski haline dönüyor. Maksimum 10 dakika. Fön bile çeksem düzeliyor. O yüzden arkadaşın saç yapısına bağlı bence.
@UTKU123161 eğer saçlarınız canlıysa, yani esnekse hayatta öyle olmaz. Yaparsınız, 5 dakika sonra bir yerinden kalkar, bir yeri yatar v.s v.s saçma sapan bir şey olur. Öyle durması için saçın biraz cansız olması lazım. Yani ne şekil verirsen girmesi lazım. Eğer saçın isyankarsa, o iş biraz zor. ;)
Peki bu model nasıl birşey? Üstlerinin her tarrafı aynı uzunluktamı?
Jole ya da sertlestirici sprey olabilir. Hiç bozulmuyorsa limon sıktığını düşünmüyorum.
Saçıma wax veya jöle sürüyorum. Maç oynarken terle karışıp iğrenç birşey oluyor.

Evet biraz saç yapısına bağlı, eğer saçların çok yumuşak ve esnekse sabunla yıkayıp sertleştir ayrıca saçlarının kısa olması gerekiyor; çok uzun olmasın ve tabii ki saç spreyi de kullanmalısın.
Merhabalar, resimdeki saç modelini nasıl yapabilirim ve bu adamın saçı nasıl bozulmadan duruyor?Maçlarda koşuyor zıplıyor ama bozulmuyor.
Saçı kısa olduğu için ve tabii ki yine saç spreyi :)

Sabun bile etki etmiyor, hatta saçlarım daha esnek oluyor. Kısa olunca hiç içinden çıkamıyorum, sadece dikilip kalıyorlar. Taradıktan sonra saç spreyi sıkıyorum, 5 dakika sonra saçlarım birleşmiş şekilde, tekrar gözümün önüne iniyor. :)

Sabun bile etki etmiyor, hatta saçlarım daha esnek oluyor. Kısa olunca hiç içinden çıkamıyorum, sadece dikilip kalıyorlar. Taradıktan sonra saç spreyi sıkıyorum, 5 dakika sonra saçlarım birleşmiş şekilde, tekrar gözümün önüne iniyor. :)
Kullandığın sabuna da bağlı biraz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı