UTKU123161
Hectopat
Ben saç modeli yazdım moderatörler saçma yapmış.
Peki bu model nasıl birşey? Üstlerinin her tarrafı aynı uzunluktamı?@.I.N.И.A. galiba sen şanslı olan kesimdesin. Benim saçıma ne sıkarsan sık, ne sürersen sür, 5 dakika sonra eski haline dönüyor. Maksimum 10 dakika. Fön bile çeksem düzeliyor. O yüzden arkadaşın saç yapısına bağlı bence.
@UTKU123161 eğer saçlarınız canlıysa, yani esnekse hayatta öyle olmaz. Yaparsınız, 5 dakika sonra bir yerinden kalkar, bir yeri yatar v.s v.s saçma sapan bir şey olur. Öyle durması için saçın biraz cansız olması lazım. Yani ne şekil verirsen girmesi lazım. Eğer saçın isyankarsa, o iş biraz zor.![]()
Saçıma wax veya jöle sürüyorum. Maç oynarken terle karışıp iğrenç birşey oluyor.Jole ya da sertlestirici sprey olabilir. Hiç bozulmuyorsa limon sıktığını düşünmüyorum.
Evet biraz saç yapısına bağlı, eğer saçların çok yumuşak ve esnekse sabunla yıkayıp sertleştir ayrıca saçlarının kısa olması gerekiyor; çok uzun olmasın ve tabii ki saç spreyi de kullanmalısın.@.I.N.И.A. galiba sen şanslı olan kesimdesin. Benim saçıma ne sıkarsan sık, ne sürersen sür, 5 dakika sonra eski haline dönüyor. Maksimum 10 dakika. Fön bile çeksem düzeliyor. O yüzden arkadaşın saç yapısına bağlı bence.
Saçı kısa olduğu için ve tabii ki yine saç spreyiMerhabalar, resimdeki saç modelini nasıl yapabilirim ve bu adamın saçı nasıl bozulmadan duruyor?Maçlarda koşuyor zıplıyor ama bozulmuyor.
Kullandığın sabuna da bağlı biraz.Sabun bile etki etmiyor, hatta saçlarım daha esnek oluyor. Kısa olunca hiç içinden çıkamıyorum, sadece dikilip kalıyorlar. Taradıktan sonra saç spreyi sıkıyorum, 5 dakika sonra saçlarım birleşmiş şekilde, tekrar gözümün önüne iniyor.![]()
Dostum benim saçlar uzun kalın ve sertler ama bunun gibi şekil veremiyorum.Kullandığın sabuna da bağlı biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.