Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen gönderiyorum görmedim hocam kusura bakmayın.

Benimki ne durumda hocam 8079'un cihaz ağacına baktınız mı?
Cihaz ağacınıza gerekli tüm düzenlemeleri yaptım. Fakat bundan pek emin değilim. Yani cihazın kendi recovery imajı değil sonuçta (ama nasılsa cihazınızda sorunsuz çalışmış). Söylediğim uygulamayı indirin ve ekran görüntülerini paylaşın. Ona göre devam edeceğiz

Cihaz ağacınıza gerekli tüm düzenlemeleri yaptım. Fakat bundan pek emin değilim. Yani cihazın kendi recovery imajı değil sonuçta (ama nasılsa cihazınızda sorunsuz çalışmış). Söylediğim uygulamayı indirin ve ekran görüntülerini paylaşın. Ona göre devam edeceğiz
Yükleniyor şu an uygulama yukarıda gördüyseniz 8079 için cihaz ağacı atmıştım ona baktınız mı?

Yükleniyor şu an uygulama yukarıda gördüyseniz 8079 için cihaz ağacı atmıştım ona baktınız mı?
Bir şey görmedim ama kontrol edeyim

General Mobile GM 21 Pro G700 modeli için yapabilir misiniz? (işlemci: MediaTek Helio G90, stock recovery elimde yok)
GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool bu toolu kullanarak bilgisayar yardımıyla Stock recovery imajını yedekleyin (isterseniz bir Stock ROM yedeğide almanızı öneririm) sonra burada paylaşın

image.jpg

image.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı