Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun...

Tabiikide.

@461368 Termux veya diğer herhangi bir terminal uygulaması gibi bir terminale gidin ve.
Su.
Dd if= /dev/block/bootdevice/by-name/super /sdcard/super.img yazın. Eğer olmazsa, dd if= /dev/block/platform/bootdevice/by-name/super /sdcard/super.img bu da olmazsa dd if= /dev/block/platform/bootdevice/by-name/super /sdcard ve hızlı olun lütfen. Komutların hiçbiri çalışmaz ise söyleyin. Başka bir komut kullanacağız çünkü.

Ve root gereklidir.

Teamwin recovery project demektir. Cihazın kendi stock recoverysine göre çok daha özellikli ve kalitelidir.

@461368 hızlı olun.

@461368 hızlı olun.

Yapıyorum.

Ne zamana olur tahmini?
Bu gün gece vakitlerinde (belki akşam) yada yarın

Oldumu?

TWRP haricinde OrangeFox Recovery de yapabilir misiniz?
Cihaz modeli model kodu android sürümü ve Stock recovery imajını paylaşın.

Yaptınızmı?

Tamamlanmadımı?

Son düzenleme:
Hocam müsaitsen vorcom sxpro modeline bakabilir misin? Concord diye bir markanın bir ürünün kopyasiydi ama hangi model hatırlamıyorum.

Şimdi başka bir şey ile meşgulüm ama yapacağım birazdan.
Yada şöyle yapın daha kolay olur,
şu uygulamayı yükleyin; m.apkpure.com/mt-manager/bin.mt.plus

Uygulamayı açın.
Root izini isteyecektir. Verin
Arayüzü aşağıda verdim. Resimi inceleyin anlarsınız. Uygulamanın bir tarafından
/dev/block/platform/bootdevice/by-name klasörüne gidin. Bir diğer tarafından ise cihazın dahili depolamasına. Üstte gittiğiniz by-name klasörü içerisinde super adlı dosyaya uzun basın ve diğer açtığınız dahili depolama yerine kopyalayın. Dosyayı dahili depolamaya kopyaladıktan sonra dosyayı kopyaladığınız yere gidin. Dosyaya uzun basın ve çıkan menüde özellikler butonuna tıklayın. Ve ekran görüntüsü alıp burada paylaşın

Hocam müsaitsen vorcom sxpro modeline bakabilir misin? Concord diye bir markanın bir ürünün kopyasiydi ama hangi model hatırlamıyorum.
Bir bakayım. Geri dönüş yapacağım.

Şimdi başka bir şey ile meşgulüm ama yapacağım birazdan.
Sizi bu kadar uğraştırıyorum ama merak etmeyin. Mükaafatı güzel olacak :)

Cihaz şumu; Vorcom SXPro Tablet

Cihaz unisoc işlemci ama yinede şansımızı deneyelim. Stock recovery imajını paylaşın. Eğer elinizde Stock recovery yoksa şu rehberi kullanarak Stock recovery imajını yedekleyebilirsiniz. Ayrıca tam ROM yedeği bile alabilirsiniz. Rehber; How to Backup Unisoc/Spreadtrum Firmware using Research Download Tool

@461368 çok sıkmayayım tabiide hızlı olursanız sevinirim :)

@Leon Dayı en kısa sürede Stock recovery imajını paylaşın.

@LeqendLash en kısa sürede Stock recovery imajını paylaşın

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230812_163857.jpg
    Screenshot_20230812_163857.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2023_0812_165549.jpg
    Screenshot_2023_0812_165549.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler