Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@CagriAga sizi bekliyorum. Eğer anlamadıysanız söyleyin.

vendor_boot kullan

Link hatalı yüksek ihtimal. Mesajda kullandığınız linki gönderin

Yada şöyle yapalım, dosyayı upload yapın direkt o sayfanın bağlantısını burada paylaşın.
Pardon şimdi görüyorum mesajlarınızı benim telefonumun yazılımı çöktüğü için müşteri hizmetlerine verdik

Redmi Note 9 için yapabilir misin? Uzun araştırma yaptım ama hiç bir şekilde kaynak bulamadım. Tek buluğum ise dokunmatiği bozuyor. Dün annemin telefonuna şifre koydular. Açmak için TWRP lazım. Bootloader vs. açık.

Redmi Note 9 için yapabilir misin? Uzun araştırma yaptım ama hiç bir şekilde kaynak bulamadım. Tek buluğum ise dokunmatiği bozuyor. Dün annemin telefonuna şifre koydular. Açmak için TWRP lazım. Bootloader vs. açık.
Şifre derken? Daha ayrıntılı açarmısınız? Ve tabiikide derleyebilirim. Stock recovery imajını paylaşın. Şifre konusunu daha ayrıntılı açarsanızda başka çözümler bulabiliriz.

Ne vaziyette hocam?

@YZBruh arkadaşın hangi dosyası lazım?
Recovery ve gerekirse boot

Unutmadım :)

Nasıl
Galiba cihazın vbmeta dosyaları karıştı cihaz sürekli açılıp kapanıyor ve böyle bir yazı çıkıyor red state Your device has failed verification and may not work properly. Please downlod boot image with correct signature or disable verified boot. your device will reboot in 5 seconds

@Maxtoric cihazınızda hangi android sürümü yüklü?

Galiba cihazın vbmeta dosyaları karıştı cihaz sürekli açılıp kapanıyor ve böyle bir yazı çıkıyor red state Your device has failed verification and may not work properly. Please downlod boot image with correct signature or disable verified boot. your device will reboot in 5 seconds
Cihaza kendi vbmeta dosyasını yada boş bir vbmeta yükleyin. Ama önerim boş bir vbmeta olacak. Hem AVB engelide kalkar

Bu sorunu sizde çözebilirdiniz belki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı