Patrick_Yıldız
Hectopat
Evde bilgisayarım yok. Anakartı yakmıştım yenisini de alamadım daha.Tamam. Sorun değil. Bunları iş yeri bilgisayarında yapmak mantıklımıydı?
Evde bilgisayarım yok. Anakartı yakmıştım yenisini de alamadım daha.Tamam. Sorun değil. Bunları iş yeri bilgisayarında yapmak mantıklımıydı?
O kötü olmuş.Evde bilgisayarım yok. Anakartı yakmıştım yenisini de alamadım daha.
İnsanın başıne ne gelirse meraktan geliyor ama yine de iyi bişeyO kötü olmuş.
Eski dosyaları sildim sende var herhalde şimdi PC ye geçecem dosyaları telefona atayım oradan aktarırırım.O kötü olmuş.
Tamamİnsanın başıne ne gelirse meraktan geliyor ama yine de iyi bişey
Eski dosyaları sildim sende var herhalde şimdi PC ye geçecem dosyaları telefona atayım oradan aktarırırım.
Yine bir kaç saati bulabilir dosyayı yüklemesi
Beklerim. Aslında @Crownguard bunu 2dk içinde yapabilirdi yüksek hızlı interneti var. Bana attığın ilk boot imajını çıkarttığın rom un linki elinde varsa gönderirmisin?Yine bir kaç saati bulabilir dosyayı yüklemesi
Bot a ile b değil dimiBeklerim. Aslında @Crownguard bunu 2dk içinde yapabilirdi yüksek hızlı interneti var. Bana attığın ilk boot imajını çıkarttığın rom un linki elinde varsa gönderirmisin?
Hayır. Burada ilk paylaştığın. Adı düz boot.img olan onu çıkardığın rom un linki elinde varmıBot a ile b değil dimi
Hayır. Burada ilk paylaştığın. Adı düz boot.img olan onu çıkardığın rom un linki elinde varmı
Şuan yedeklediğimiz dosyaları telefona atıyorum drive ekleyecem hala lazımsa super.bin dosyasıHayır. Burada ilk paylaştığın. Adı düz boot.img olan onu çıkardığın rom un linki elinde varmı
![]()
Download V13.0.5.0.RKETRXM - Xiaomi Redmi Note 11S / POCO M4 Pro 4G (Turkey) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V13.0.5.0.RKETRXM - Xiaomi Redmi Note 11S / POCO M4 Pro 4G (Turkey) - Global Stable - fleur_tr in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.